E2y

Hvordan gifte seg i Caymanøyene

Cayman Islands er en av de perfekte arenaer for stranden bryllup

Cayman Islands er en av de perfekte arenaer for stranden bryllup. Rundt 500 par fra hele verden går til Cayman Islands for å gifte seg hvert år. Bortsett fra det krystallklare vannet og praktfulle solnedganger, Cayman Islands tilbyr også et utvalg av vannaktiviteter for gjestene å nyte. Det er derfor det er en av de beste stedene for en destinasjon bryllup. Hvis du ønsker å gifte seg i Cayman Islands, følger trinnene nedenfor.

Her er trinnene som du kan følge hvis du ønsker å gifte seg i Cayman Islands:

Hvordan gifte seg i Caymanøyene. Cayman Islands er en av de perfekte arenaer for stranden bryllup.
Hvordan gifte seg i Caymanøyene. Cayman Islands er en av de perfekte arenaer for stranden bryllup.

  • Forskning. Det er mange steder i Cayman Islands hvor du kan gifte seg. Det er godt å gjøre noen undersøkelser først før du velger et sted slik at du kan se hva øya har å tilby. Gå på internett og surfe på strendene i Cayman Islands, og hvis du kan ha bryllupet der.
  • Bryllup pakker. Velg et bryllup pakke som er egnet for den type bryllup du ønsker, og passer ditt budsjett. En av de nettsteder som du kan besøke for å se noen av bryllupet pakker tilgjengelig er heartofcayman.com . Der vil du kunne se Grand Cayman Beach Bryllup, Caymanøyene bryllup pakker og de ulike tjenestene som de tilbyr. Velg et bryllup pakken.
  • Krav. Det er krav som du trenger før du kan gifte seg i Cayman Islands. Dokumentene som du trenger å ha med deg er din legitimasjon (pass eller fødselsattest) og din boarding pass på skipet eller en rosa slip. Hvis du er en skilt kvinne eller en enke, vil du også nødt til å sikre dine skilsmissepapirene eller dødsattest av din ektefelle. Ta med originale kopier, som fotokopier ikke vil bli akseptert. En annen begrensning er at du må være minst 18 år for å gifte seg.
  • Få ekteskap lisens. Snakk med et ekteskap kontoret når du kommer til Cayman Islands, slik at du kan få ditt ekteskap lisens. Ekteskapet offiser vil være en å ta vare på den. Du vil måtte betale lisensavgift på 150€ for å få ikke-resident ekteskap lisens.
  • Få øyenvitner. For at ekteskapet i Cayman Islands for å være gyldig, må du ha minst to øyenvitner med under seremonien. Du kan ta med deg familie eller venner med deg eller om bryllupet er en privat seremoni mellom deg og din partner, kan du alltid få to vitner på øya.


Dette er fremgangsmåten som du må følge hvis du ønsker å gifte seg i Cayman Islands. Etter bryllupet ditt, kan du feire ved å gjøre noen strandaktiviteter med din ektefelle. På kvelden kan du gå til de forskjellige utesteder spredt på strendene på Cayman Islands. Dra på sightseeing eller besøke noen populære turistmål, slik at du kan ha et bryllup dagen som du vil huske for resten av livet.