E2y

Hvordan gi dine tvillinger sunn uavhengighet

Tvillinger har et spesielt bånd og forholdet

Tvillinger har et spesielt bånd og forhold. Fordi de er et par, er det lett å stadig gruppere dem sammen. De vil vokse opp avhengig av hverandre, men de trenger å vite at de kan fungere individuelt på egen hånd. Som forelder må du sørge for at hvert barn utvikler seg uavhengig av den andre, selv om barna har samme fødselsdag. Her er hvordan du kan gi dine tvillinger sunn uavhengighet.

  1. Unn tvillinger som individer, akkurat som du ville gjort enkelt fødsel barn. Husk enn selv om de ser like ut, er de fortsatt to separate barn. Unngå å tvinge dem til å gjøre aktiviteter sammen eksklusivt. Akkurat som om du hadde enkelt fødsel barn, ville du ta hensyn til forskjeller i deres personligheter og preferanser.
  2. Oppmuntre individuelle interesser. Hvis ett barn viser interesse for dans, og den andre viser interesse for kunst, melde barnet i sin tilsvarende interesse. Ikke tving både barn å komme inn i dans eller skuespill sammen, særlig hvis man ikke er interessert. Det kan være søt å se dem opptre sammen, men hvis det er ingen tilbøyelighet, risikerer du å støte ett barn.
  3. Unngå sammenligninger. Det er vanskelig ikke å gjøre å se hvordan de er bokstavelig talt så like, men prise hvert barn for individuell fortjeneste i stedet for hvordan han fares forhold til tvilling hans. For eksempel kan du si hvordan ett barn gjorde det veldig bra i sin matte test og hvordan den andre er svært god i vitenskap. Du kan oppmuntre at de jobber eller studerer sammen, men ikke prise en på bekostning av å sammenligne ham til den andre tvillingen.
  4. Melde barna i egne klasser. Be skolen å plassere hvert barn i en egen klasse. På denne måten vil de utvikle sin egen vennekrets. Det vil også være vanskeligere for andre barn og lærere til å sammenligne de to, siden de ikke vil være i nøyaktig samme miljø.
  5. La dem bruke forskjellige drakter og se annerledes ut. Det er greit å ha noen drakter nøyaktig det samme, men barna skal få lov til å uttrykke sine individuelle preferanser og smak i klærne deres. Kanskje ett barn vil foretrekke dristige farger og lyse utskrifter, mens den andre vil foretrekke mer duse toner. La hvert barn å uttrykke sin individualitet i sine klær. Som de blir eldre, vil forskjellene bli mer markert. De kan slutte å ha de samme hårklipp eller styling håret på samme måte. Ikke bekymre deg. Det ville være det samme måte hvis du har enkelt fødsel barn.

Det er flere familier med tvillinger og flere fødsler nå

Hvordan gi dine tvillinger sunn uavhengighet. Unn tvillinger som individer.
Hvordan gi dine tvillinger sunn uavhengighet. Unn tvillinger som individer.

Det er flere familier med tvillinger og flere fødsler nå, så det er ikke så uvanlig i dag å kjenner noen som har en tvilling eller er en. Husk at de fysiske likhetene kan være fremtredende, men la hvert barn å uttrykke seg selv som et eget og enkelt person. Dine tvillinger vil naturlig bånd og se opp for hverandre, men de må lære å leve sine liv for seg.