E2y

Hvordan gå videre når din ex har nye kjærlighet

Et forhold kan være komplisert og til tider også convoluted

Et forhold kan være komplisert og til tider også innviklet. Det er aldri enkelt. Det involverer ulike personligheter, mange utenforstående krefter, forskjellige måter å tenke og se på ting. Når du kommer fra et brutt forhold, lære deg å flytte i tid. Du møter nye mennesker, engasjere seg i nye relasjoner og gå videre med livet ditt.

Somehow til tider

Somehow til tider, gjentar historien seg selv og fortiden vondt kan gjenoppstår. Du tror at du har flyttet på etter bruddet din. Du bare starte å komme videre med livet ditt og føler flott å være tilbake i den virkelige verden etter en periode med elendighet. Så plutselig hører du at din ex har en ny kjærlighet. Hva gjør du? Hvordan bør du føler? Hvordan skal du reagere? Les forslagene nedenfor om hvordan du kan gå videre etter å vite at din ex har funnet en ny kjærlighet.

  1. Ikke bli sjalu. Når du blir sjalu, du faktisk gi din ex sjansen til å tirre deg og gni det faktum at han allerede har funnet en ny kjæreste. Hvis ved en tilfeldighet du møter dem, være hjertelig og gratulere kvinnen på å velge din ex. Riste sine hender og smil. Lov moden og selvsikker. Delta i small talk når det er umulig å unngå det, men gjøre det kort. Unnskylde deg selv og deretter forlate. Det er ikke noe poeng i dvelende. Du følelsesmessige tilstand kan fortsatt være for skjøre og på et tidspunkt kan du gi deg selv bort.
  2. Ønsker dem lykke. La dem vite at du er glad for at de fant hverandre og gi dem dine gratulasjoner. Gjør det fast og overbevisende. Vær glad for det faktum at du nå er faktisk gratis å komme videre med livet ditt og se etter en ny kjærlighet.
  3. Behandle den nye kjærligheten normalt. Du trenger ikke å hate den nye elskeren. Minn deg selv om at de fortjener hverandre. Dersom årsaken til bruddet var hans juks, så gleder i visshet om at det ikke vil være du som vil lide denne gangen.
  4. Det er greit å føle smerte på nytt. Du er ikke menneskelig hvis du ikke bli påvirket av det faktum at din ex har funnet en ny kjærlighet. Dette er en normal reaksjon som noen vil vise. Du har gått gjennom prosessen og denne gangen vil smertene bli mindre og den helbredende tid vil være mye kortere. Hjelp deg selv ved å ikke dvelende på tidligere minner og problemer og hva som forårsaket din breakup før. Begrave disse problemene.
  5. Uvitenhet er lykke. Du vet at din ex har en ny kjærlighet, men du trenger ikke å kringkaste det til alle som folk vil være ivrige etter å snakke om det. Legg ikke ut til å kjenne detaljene om den nye lover heller. Jo mindre du vet det enklere for deg å glemme og gå videre.
  6. Vær glad for dem. På et tidspunkt din ex hadde vært en viktig del av livet ditt. En del av å flytte på, er å tilgi og ønsker noen suksess og lykke. Vær glad for at han har funnet noen nye. Tro at du også vil snart finne en ny kjærlighet. Fokusere på fremtiden, og ikke dvele på hva som skjedde før.

Hvordan gå videre når din ex har nye kjærlighet. Behandle den nye kjærligheten normalt.
Hvordan gå videre når din ex har nye kjærlighet. Behandle den nye kjærligheten normalt.

Ikke bli hengt opp på det faktum at din ex har funnet en ny kjærlighet, da dette vil hindre deg fra å flytte på. Kom deg ut og sosialisere. Være åpne for nye relasjoner, men ikke rush ting bare så du kan parade noen foran ex. Fokusere mer på din fullstendig helbredelse og lykke.