E2y

Hvordan forhindre svaler fra å bygge reir i et hus

Fugler er flott å beundre - men bare på avstand

Fugler er flott å beundre - men bare på avstand! Hva ville du ikke ønsker ville være en familie av svalene bestemmer seg for å permanent flytte inn i taket, eller noe annet behagelig sted, i ditt hjem. Ikke bare kan de forårsake alvorlig skade på yttersiden av et hus, kunne deres avføring også bære farlig sykdom som kan overføres til mennesker. Så hvis du er ute etter å finne ut hvordan man kan forebygge svaler fra å bygge reir i et hus, her er noen av alternativene:

Handle før de vandrer for våren

Handle før de vandrer for våren. Swallows er veldig seig skapninger, og det kommer til å være nesten umulig å jage dem bort fra redet sitt, når de har slått seg ned i et område som er perfekt for dem. I tillegg er det forbudt å forstyrre svaler og deres reir, og du ville ikke ønsker å betale en bot for å gjenvinne et område av ditt eget hjem. Så vet når du skal handle - før svalene kommer flokker i, som er rundt januar.

Swallow-bevis interiøret i hjemmet ditt

Swallow-bevis interiøret i hjemmet ditt. Først er det viktig at du identifiserer hver mulige inngangspunkt i hjemmet, for eksempel eksosrør. Deretter passe over en netting over åpningen, ved hjelp av tape for å holde den på plass.

Hvordan forhindre svaler fra å bygge reir i et hus. Handle før de vandrer for våren.
Hvordan forhindre svaler fra å bygge reir i et hus. Handle før de vandrer for våren.

Vet hvilke spots svalene liker å bygge reir i. Swallows vanligvis foretrekker skyggefulle, koselige steder å bygge reir i, for eksempel under takskjegget på et tak, eller hvor som helst der det er en rett vinkel til veggen i ditt hjem. De foretrekker også overflater som tre, betong eller mur. Når du har identifisert de svelge "hotspots" i hjemmet ditt, kan du installere verktøy som kunne gjengi disse stedene utilgjengelige (se nummer 4).

Gjør hver hotspot av taket av ditt hjem utilgjengelige. Du kan gjøre dette ved å henge netting til å strekke seg fra den ytre kanten av ditt hjem tak på siden av huset. For netting, kan du bruke en gardin av aluminiumsfolie, et blikk eller plastfolie.

Du kan også velge å installere plast fugl pigger på store hull i veggen din, spesielt hvis det er laget av murstein. Dette vil bidra til å motvirke svalene fra å bygge sine reir på koselige kroker og hull.

Fugler er flott å beundre - men bare på avstand. Swallow-bevis interiøret i hjemmet ditt.
Fugler er flott å beundre - men bare på avstand. Swallow-bevis interiøret i hjemmet ditt.

Et annet alternativ er å bruke spesialiserte produkter som gjør takfot av ditt hjem glatt og sleip. Dette vil hindre svalene fra effektivt gjør reiret holde seg til takfot.

Ta ned reir når svalene forlater

Ta ned reir når svalene forlater. Igjen, forbyr loven folk fra å rive ned svelge reir når de allerede er avgjort i. Så når de flytter ut igjen, benytte anledningen til å rive ned reir som de har bygget. Denne gangen neste vår, vil du være bedre forberedt på å gjøre hjemmet ditt så svelge-bevis som mulig.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen av måtene å effektivt hindre svaler fra å bygge reir i et hus. Som med mange andre situasjoner, er nøkkelen her for å handle før det er for sent. Lykke til, og håper denne artikkelen har hjulpet deg ut!