E2y

Hvordan forhindre innbrudd: tyveri forebygging

Lær huset sikkerhet tips for å hindre en innbruddstyv fra å bryte seg inn i hjemmet ditt

Mange huseiere og leilighet dwellers er bekymret for sine hjem bli et mål for innbrudd i dag og er på utkikk etter ideer til hjem sikkerhet. Dette er fordi hjem innbrudd er definitivt på vei oppover.

Selv om vi ikke bør bli overrasket av denne trenden, vi skal heller ikke bli bekymret av det heller. Du kan holde deg og familien din trygg. Her er noen tips om hvordan å holde hjemmet fra å bli et mål for innbrudd:

Hvordan forhindre innbrudd: tyveri forebygging. Pass på at det ikke er noen mørke eller skjult områdene rundt hjemmet ditt.
Hvordan forhindre innbrudd: tyveri forebygging. Pass på at det ikke er noen mørke eller skjult områdene rundt hjemmet ditt.

 1. Rydd opp hagen din. Holde trygt hjem begynner med utsiden utseendet av ditt hjem. Ikke la leker, verktøy eller andre elementer liggende rundt. Sørg for at verftet holdes pent og ryddig. Hvis du bor i en leilighet, bør du være sikker på at du aldri la noen som du ikke kjenner inn i bygningen, og dette er en måte at kriminelle gain inngangen til boligblokker.
 2. Pass på at det ikke er noen mørke eller skjult områdene rundt hjemmet ditt. Klippe busker hvis de er for store.
 3. Lukk alle vinduer når du forlater hjemmet. Det spiller ingen rolle hvor lenge du planlegger å være borte, alle dører og vinduer må være låst når du forlater hjemmet.
 4. Installere et kikkhull. Installere et kikkhull i døren din, slik at du kan se hvem som er på døren uten å åpne den.
 5. Aldri forlate notater på døren din for deliverymen.
 6. Hvis du trenger å la noen inn i ditt hjem mens du er borte, kjøpe en lås for nøkkelen. For den beste sikkerheten, aldri forlate en nøkkel "skjult" i nærheten av huset ditt da dette gjør hjemmet til et lett mål for innbruddstyver. Når du flytter inn i ny leilighet, bør du sørge for at en ny lås er installert slik at gamle leietakere ikke kan få adgang inn i leiligheten din. Sørg også for å erstatte låser når du mister nøklene.

 7. Koble garasje døråpner hvis du skal på ferie. For de som bor i en leilighet, når du drar på ferie, bør du være sikker på at du forteller en betrodd nabo når du drar, og når du kommer tilbake, slik at hun kan holde et øye med leiligheten for deg. Uavhengig av boligen din, bør du også stoppe post og avis eller få din nabo plukke den opp for deg mens du er borte. Det er også en god idé å investere i timere slik at lysene vil automatisk slå av og på mens du er borte.
 8. Hvis leiligheten har et parkeringshus, sørg for at garasjen er godt opplyst. Vær alltid oppmerksom på dine omgivelser når du er i garasjen. Aldri la verdisaker i bilen.

 9. Plassere en ekstra lås på skyve glassdør. Bruk et stykke tre plasseres i døren spor hvis du ikke gjør noe annet. Også hvis du lar døren åpen mens du er hjemme, sørg for at du holde døren åpen bare langt nok til å la luften, men ikke nok til at en person kan passe gjennom den.
 10. Kjøp en tidtaker for lys hvis du ikke kommer til å være hjemme om natten. Dette er svært viktig fordi typisk innbruddstyver ikke ønsker konfrontasjon og vil heller bryte i et tomt hus. Du trenger ditt hjem for å synes å ha beboerne til enhver tid.
 11. Installere bevegelsesdetektorer og riktig belysning hvis du har en personvern gjerdet.
 12. Umiddelbart erstatte eventuelle dørlåser eller låsene som har behov for reparasjon.
 13. Riktig låse alle dine kjellervinduer. Du bør aldri overse dette området av ditt hjem rett og slett fordi du ikke gå ned dit så ofte som du går inn i andre deler av hjemmet.

 14. Midlertidig stopp post og avis tjenester hvis du skal på ferie. Den andre muligheten er å finne en pålitelig person (dvs. venn, nabo, eller annet familiemedlem) som er villig til å plukke opp e-posten din for deg hver eneste dag.

 15. Kontroller at dører som fører utenfor til bassenget eller rygg gårdsplass holdes låst for beste huset sikkerhet. Bør du også plassere en deadbolt lås på disse dørene for ekstra beskyttelse.
 16. Hvis du har en heis i bygård, ikke gå inn i heisen hvis det gjør at du føler ubehag (for eksempel hvis du ikke får en god følelse fra noen som er i heisen allerede). Du bør også være sikker på at du vet hvor nødstoppknappen er i heisen.
 17. Hvis du ser en forbrytelse blir begått, bør du umiddelbart ringe politiet. Mens kriminalitet forebygging er alles ansvar, bør du aldri prøve å løse problemet selv. Prøv å få bilens lisensnummer og beskrivelse for politiet, da dette er også god informasjon for politiet å bruke. Dersom forbrytelsen har funnet sted i boligen din, må du ikke inn i boligen, men straks ringe politiet i stedet. Du bør også holde en liste over dine verdisaker i tilfelle forbrytelsen skjer i ditt hjem eller leilighet.

For å holde hjemmet ditt trygt, kan du prøve å tenke som en innbruddstyv. Ta en spasertur gjennom ditt hjem og se på alle de områdene som er nevnt ovenfor. Se også etter noe annet som vil hjelpe en innbruddstyv gjøre en rask, enkel, uoppdaget og påstigning til og fra hjemmet ditt. Dette er de tingene som du virkelig ønsker å betale ekstra spesiell oppmerksomhet til å fikse eller lage sikker, siden de er det som gir en innbruddstyv en åpen invitasjon til burglarize ditt hjem.