E2y

Hvordan forberede seg til å besøke noen i fengsel

Det er vanskelig å være bortsett fra en elsket en som er i fengsel

Det er vanskelig å være bortsett fra en elsket en som er i fengsel. Men det er vanskeligere for den innsatte fordi foruten å være bortsett fra kjære, er han også lider inni. Besøker noen i fengsel vil avlaste dine bekymringer. Det vil være en flott gave til den innsatte, også. Men besøker noen i fengsel er ikke så enkelt som å besøke noen i et sykehus. Det er regler som må følges nøye. Hvis ikke, kan du bli utestengt fra å besøke den personen for alltid. Før besøket, bedre lese håndbøkene nedenfor og forberede seg godt for fengselet besøk:

  • Ring fengsel. Hvert land og stat har ulike regler i sine fengsler. Den beste tingen å gjøre er å ringe fengselet og spørre om besøksforbud. Du vil bli spurt om personens navn. Spør om dagene og timene som du kan besøke. Sjekk fengsel hjemmeside også, hvis den har. Det er mange regler som man må følge hvis du ønsker å få lov til å besøke noen i fengsel.
  • Bruk passende klær. Du reiste miles og miles bare å vite at du har kledd feilaktig. Bedre være sikker på hva du slitasje. Spør Korreksjoner Officer om kleskode. Vanligvis bør besøkende bære en skjorte som er opp til kragebeinet, lange ermer og lange nok til å holde magen skjult selv når armene er hevet. Bukser og skjørt under knærne er hensiktsmessig. Spile-BH er ikke tillatt, også.
  • Hold hodet kaldt. Ikke komme inn i noen krangel med noen i fengsel. Hold et godt forhold til fengsel offiserer, også. Noen av dem kan være svært sjefete og kan sette regler ut av boken. Bare bære med utholdelig fordi det vil være vanskelig å rote med dem. Din sjanse til å besøke noen i fengsel vil være på spill hvis du mister besinnelsen.
  • Kjenn dine begrensninger. Klemming og kyssing er ofte tillatt i de fleste fengsler. Men disse er bare tillatt på "hellos" og "gode byes etapper." Kyssing og klemming mellom samtaler kan være greit i andre fengsler, men ikke i de fleste fengsler. Så, selv om du ønsker å gi personen flere klemmer og kysser, kan du ikke gjøre det. Hvis du gjør det, kan du bli utestengt fra å besøke.
  • Vask bort legemiddelrester. Mange fengsler har ioniske skannere, som brukes til å plukke opp selv den minste partikkel fra en persons klær og hud. Disse partiklene vil bli testet. Juridiske medisiner anses ulovlige rusmidler av disse skannerne. Bedre være trygg ved å ta et bad og skifte klær etter å ha tatt den vanlige medisinen. Du ønsker ikke å bli merket som en hore bare på grunn av det daglige multivitamin.
  • Ikke ta med noe dødelig. Du kan bli belastet med en smålig saken og utestengt fra å besøke noen i fengsel. Det vil bidra til å sjekke lommene før du går inn i fengselet. Selv en trafikk billett kan føre til at du problemer.
  • Ta IDer. De fengsel offiserer må sjekke identiteten din. IDer vil være nyttig for dem og for deg. Sørg for å ta med minst én ID når du besøker noen i fengsel.


Reglene kan være strengere eller mer lax avhengig av fengsel

Hvordan forberede seg til å besøke noen i fengsel. Kjenn dine begrensninger.
Hvordan forberede seg til å besøke noen i fengsel. Kjenn dine begrensninger.

Reglene kan være strengere eller mer lax avhengig av fengselet. Igjen er den beste tingen å gjøre er å ringe dem før du betaler et besøk. Spør om reglene og sørge for å følge alle reglene. En liten feil og du kan bli utestengt fra å besøke noen i fengsel for alltid.