E2y

Hvordan forberede seg på en date

Har du en hot date denne helgen

Har du en hot date i helgen? I så fall er du sannsynligvis nervøs om å sørge for at alt går greit. Spesielt hvis du ikke har gjort dette for en stund, kan du være usikker på hvordan du skal forberede seg på det. Her er hvordan å forberede for en dato:

Hvordan forberede seg på en date. Samle samtale startere.
Hvordan forberede seg på en date. Samle samtale startere.

  1. Velg ditt antrekk. Første skritt for å forberede for en date, bør dette gjøres kvelden før for å gi tid til vasking, stryking, eller andre i siste liten garderobe reparasjoner. Den perfekte antrekk og sko bør passe anledningen og flatere kroppen din. Velg et antrekk du føler deg komfortabel på seg, et nytt antrekk som du ikke er vant til å bruke kan gjøre deg urolig og justere klærne konstant gjennom hele kvelden. Du ønsker å være i stand til å ta hensyn til daten din, ikke bruke oppmerksomheten på klærne. Hvis du ikke vet hva du skal velge, få hjelp av en venn, men ikke bli snakket til seg noe du ikke er komfortabel i.
  2. Samle samtale startere. Ta noen minutter å ta igjen på aktuelle nyheter og aktuelle emner. Morsomme historier eller kommentarer om aktuelle hendelser kan være gode samtale startere hvis du kjører inn i en pinlig stillhet, og du kan imponere din date med din kunnskap. Hvis du allerede vet litt om deres interesser eller hobbyer, gjøre noe lesing slik at du kan dukke opp mye kunnskap om disse områdene. Men ikke prøv å fake kunnskap og interesse for et emne, fordi det kan vise. Forbered deg datoen ved å tenke på noen spørsmål du kan spørre dem om deres interesser.
  3. Slapp av. Få nok hvile natten før daten din. Ta litt tid i løpet av dagen for å meditere, lytte til musikk, se litt på TV, ta en tur, eller på annen måte slappe av før du begynner å forberede seg datoen. Ellers vil du være nervøs og nervøs under daten din.
  4. Gjør deg klar. La god tid til dusj, endre, og gjør deg klar før daten din. Hvis du føler deg stresset, vil det gjøre deg nervøs. Gå lett på make-up, og husk at hvis ting går bra, vil datoen etter hvert se deg uten sminke. Sørg for å se din beste, slik at du kan føle deg trygg på dato.
  5. Sjekk din hygiene. Dusj før datoen, og sørg for at håret og neglene er rene. Unngå tunge parfyme og aftershave, men pass på at du lukter godt. Puss tennene, og ikke glem deodorant. Ta med mints i lommen eller vesken for under datoen.
  6. Siste minutt forberedelser. Før du hodet ut døren, tenke positive tanker. Du vil kose deg på date, ikke begynne å bekymre mulige katastrofer. I stedet fokusere på å ha det gøy. Til slutt, sørg for å være punktlig. Holde date venter vil gjøre feil førsteinntrykk.

Datoer kan være nervepirrende

Datoer kan være nervepirrende, så sørg for at du gjør alt mulig på forhånd for å sikre at du vil nyte deg selv. Hvis du følger disse trinnene, vil du være sikker på å gjøre det riktig første inntrykk. Ta et dypt åndedrag før datoen begynner, og være deg selv.