E2y

Hvordan forberede fødselen

Hvis du venter en baby, kan påvente av fødselen virke overveldende. Det finnes tiltak du kan ta, men å sikre at du er godt forberedt for arbeidskraft og fødsel prosessen. Her er noen forslag:

Hvordan forberede fødselen. Forskning arbeidskraft metoder.
Hvordan forberede fødselen. Forskning arbeidskraft metoder.

  1. Forskning arbeidskraft metoder. En av de beste tingene du kan gjøre for deg selv og barnet ditt er å dra nytte av sykehus svangerskapskurs. Du vil tilbringe tid med andre forventningsfulle par, og du vil lære alt om arbeidskraft og levering prosess. Du vil også lære om ulike arbeidende metoder som Lamaze, samt nyttige pusteteknikker.
  2. Velg ditt arbeidskraft coach. Du ønsker kanskje din ektemann eller partner til å være på fødestuen for å hjelpe coache deg gjennom arbeid, eller kanskje du ønsker å spørre en venn eller et familiemedlem til å være der. Uansett hvem du velger, sørg for at din arbeidskraft coach er synkronisert med dine synspunkter på arbeidskraft og levering. I tillegg er noen kvinner foretrekker å ansette en doula, som er en profesjonell arbeidskraft trener som vil hjelpe deg under arbeidsprosessen.
  3. Ta en avgjørelse om smertestillende medikamenter. Kanskje du allerede har bestemt at du vil ha et medikament-fri levering, men da arbeidskraft treff og du ikke er forberedt på den smerten som du opplever. Det er en klok beslutning å gjøre din forskning på alle smertestillende medisiner alternativer - fra epidurals til narkose - slik at du kan ta en avgjørelse på hva du vil og ikke vil gis til deg under ditt arbeid.
  4. Lag en fødsel plan. Når du har gjort din forskning på arbeidskraft metoder og smertestillende medisiner, bør du vurdere å lage en fødsel plan. En fødsel plan er et dokument som viser alle dine forventninger under fødselen prosessen. Du kan liste opp dine preferanser under fødsel samt dine ønsker for omsorg for det nyfødte umiddelbart etter fødselen. Noen kvinner utkast en fødsel plan for eget personlig bruk, slik at de kan se det under fødselen. Andre lage en kopi av deres fødsel plan og gi det til sin fødselslege kontor slik at den kan plasseres i filen sin. Det er mange nettsteder som har fantastiske fødsel plan maler som du kan tilpasse etter behov.
  5. Pakk sekken. Du kan ikke være grunn for fire uker, men deretter din vann pauser og alle plutselig - du har en baby! Pakk sykehus bag i god tid før forfallsdato. Sørg for å inkludere alle de essensielle, som din favoritt badekåpe og tøfler, og andre elementer som lesestoff og en kommer-hjem antrekk for din baby. Sørg også for at du har en riktig installert bilsete å kjøre barnet hjem i - sykehuset vil ikke la deg ta babyen hjem i en bil uten et spedbarn bilsete.
  6. Forvent det uventede. Arbeiderpartiet er en svært uforutsigbar prosess, så du bør legge planer for hvert scenario. Les flere forskjellige graviditet bøker for å få en rekke perspektiver på prosessen. Hvis du har gjort leksene dine på forhånd, og er godt forberedt, vil du ha en mer gledelig arbeidskraft og levering opplevelse.