E2y

Hvordan finne et bryllup sanger

Musikk er en av de komponentene som gjør et bryllup dagen komplett

Musikk er en av de komponentene som gjør et bryllup dagen komplett. Sangene som blir sunget kan vise kjærlighet følt av paret. Å ha et bryllup sanger kan legge til moro og glede til en bryllupsfeiring. The Wedding Singer at du velger kan diktere hvordan bryllupsfest går, og det er viktig at du velger den rette som ikke bare vil synge bra, men vil også holde gjestene engasjert og festen i live. Her er hva du må gjøre for å finne et bryllup sanger.

  1. Lag en liste over musikk og sanger som du vil at bryllupet sanger å synge under resepsjonen. Det kan være basert på bryllupet og mottak tema. Det kan også være en samling av favorittsanger som har gjort minneverdig innvirkning i den tiden du var dating. Dette kan være sanger som var populære før eller en samling av sanger som vil formidle din kjærlighet for hverandre.
  2. Når du har gjort din liste, finne en passende sanger ved å se tjeneste på Internett. Du kan også prøve på jakt etter gule sider notering eller reklame i bruder og bryllup magasiner.
  3. Søke hjelp av kirkens ansatte som kan ha noen kontakter. De kan være i stand til å anbefale en god en basert på deres erfaringer. Du kan også be om henvisninger fra venner som har deltatt på andre bryllup og bryllup, og kan koble deg med noen som de likte.
  4. Spør i resepsjonen koordinatorer om de vet om noen bryllup sangere som du kan ringe. De fleste av dem holder en katalog av nyttige kontakter for et slikt formål. Hvis du har leid en bryllupsplanlegger eller kommer til å rådføre seg med en, kan du ta dette med i listen over bryllup leverandører som du vil at bryllupsplanlegger å se nærmere på. De kan gjøre det riktig anbefaling basert på dine behov og ditt budsjett.
  5. Du kan ha en slektning eller venn som har en god sangstemme og kan engasjere et publikum. Eller be dine venner om de vet om noen. Sørg for at du spør hva sangeren vil trenger i form av instrumenter og akkompagnement.
  6. Sørg for at sangerne kan synge sangene som du ønsker å bli spilt og at deres sangstil er egnet til sangene som du har valgt. Det vil ikke gjøre noe godt hvis du får en blues singer å synge populære sanger, eller en stein sanger å synge ballader. Det bør være noen som kan synge de fleste typer sanger i riktig gjengivelse.
  7. En gruppe er bedre enn en solo sanger om dette vil være en del av underholdningen og sangeren vil være den eneste entertainer for varigheten av mottaket. Sørg for at du delta på øvelser slik at du kan måle allsidighet og evnen til singer / s. Ved arbeid med et byrå, så be om demoer første før du møter med dem.

Hvordan finne et bryllup sanger. Lag en liste over musikk og sanger som du vil at bryllupet sanger å synge under resepsjonen.
Hvordan finne et bryllup sanger. Lag en liste over musikk og sanger som du vil at bryllupet sanger å synge under resepsjonen.

Kontroller at du har minst en samordning møte med sangeren og hans band. Du bør gi et program slik at de vet når de skal synge spesielle sanger og når man skal oppfordre gjestene til å delta.