E2y

Hvordan finne en kimono for en japansk bryllup

En japansk bryllup er gjennomsyret av tradisjoner og bruden ser veldig elegant iført et tradisjonelt bryllup kimono. Det finnes flere typer kimonoer at japansk bruk avhengig av sesong. En japansk kimono brukt for et bryllup kan være veldig elegant, enten tungt brodert eller håndmalt og vanligvis laget fra fine silke tekstiler. Det kan også være ganske kostbart. Hvis du er ute etter en kimono for en japansk bryllup, kan du finne tipsene nedenfor svært nyttig. Vennligst les videre.

Hvordan finne en kimono for en japansk bryllup. Kjenne til ulike stiler av kimonoer brukes av japanske kvinner på deres bryllupsdag.
Hvordan finne en kimono for en japansk bryllup. Kjenne til ulike stiler av kimonoer brukes av japanske kvinner på deres bryllupsdag.

  • Kjenne til ulike stiler av kimonoer brukes av japanske kvinner på deres bryllupsdag. Det er noen som kan bæres med en vanlig underkjole og åpen og etterfølgende bak som bruden går. Det er også noen som er laget for å brukes med en tradisjonell obi sash og design er konsentrert på skuldrene, de ermer og under midjen til kanten av kimono. Lettere stoffer brukes også for sommeren bryllup.
  • Søk på nettet etter butikker som selger tradisjonelle japanske bryllup kimonoer. Det finnes nettbutikker som spesialiserer seg på brukte japanske kimonoer. Kyoto Kimono er en butikk som spesialiserer seg på japanske bryllup kimonoer. De har en rekke kimonoer som tidligere var en del av en leie samling. Nye bryllup kimonoer er svært dyrt og japanske bruder vanligvis leie deres bryllup kimonoer fra utleie butikker. Disse kimonoer er da solgt til leverandørene. Ta en titt på kolleksjonen deres her .
  • Vite forskjellen mellom en Kakeshita stil og en Uchikake stil seremoniell kimono. Kakeshita bruker en lettere stoff og designet for å brukes med en obi sash. Den Uchikake stil er mer forseggjort og design er overveiende hele plagget. Dette er tradisjonelt slitt over en slette i henhold kimono og krever ikke en obi sash. Det er mer som en forseggjort og tungt dekorert frakk.
  • Be om referanser fra japanske bedrifter som opererer i din by eller tettsted. Du kan også sjekke de gule sidene i telefonkatalogen eller søk etter butikker som selger kimonoer online. Kimono lilje er en nettbutikk i New York City som bærer et bredt spekter av kimonoer for vanlig slitasje og spesielle seremonier som bryllup.
  • Se etter en syerske som kan være i stand til å sy en kimono til bryllupet. Eller du kan se etter et mønster på hvordan å lage en kimono og se etter stoffer som vil være egnet for en kimono. Du kan være i stand til å finne et stoff artist som vil være villige til å male stoff med tradisjonelle japanske design brukes for bryllup. Søker på nettet vil sikkert gi gode resultater.
  • Sjekk om noen nettbutikker er villige til å leie en kimono til bryllupet. En tradisjonell bryllup kimono med klassisk design kan koste tusenvis av dollar, og det kan ta en stor del av bryllupet ditt budsjett.


Lær hvordan å bære en kimono og knytte obi sash

Lær hvordan å bære en kimono og knytte obi sash. Se etter en skole eller en japansk gruppe som kan være i stand til å tilby leksjoner. Du kan også sjekke video streaming nettsteder etter videoer fra japanske bryllup seremonier og tutorials på hvordan å bære kimono. Det finnes også andre tradisjoner og skikker som skal overholdes i en japansk bryllup, og det lønner seg å kjenne dem.