E2y

Hvordan finne en ex kjæreste på nettet

Komme over kjæresten din er trolig en av de vanskeligste tingene som du måtte gå gjennom. Men som du gå videre med livet ditt, vil det komme en tid når du vil begynne å lure på hvordan han gjør og hvor han er nå. Siden du har sikkert kuttet kommunikasjonen med ham som en del av flytte på prosessen, kan du ikke vet hvor du skal begynne å lære hva som har blitt av ham, og hvor godt han gjør. Med den enorme rekkevidden av Internett og de stadig økende folk som bruker det for deres hverdag, er det faktisk ganske lett å finne din ex-kjæreste. Her er noen søkestrategier som du kan benytte for å søke etter din ex online.

Facebook. Hvis du ikke benytter dette sosiale medier nettstedet ennå, så du ikke tar nytte av den beste måten å holde kontakten med lang mistet venner. Med over 650 millioner aktive brukere, er Facebook nå nummer én sosiale medier nettverk nettsted i verden. Gå til facebook.com og registrere deg for en konto. Lag og optimaliser din profil og begynne å legge så mange felles venner som du kan. Når disse menneskene legge deg til deres nettverk, kan du gå inn i profilen sin og søke sin beholdning av venner for å se om din ex-kjæreste er der. Hvis søket blir flau bruker denne strategien, kan du alltid bruke et enkelt søk på nettstedet. Angi navnet på din ex-kjæreste og vente på de ulike profiler med samme navn. Sørg for å skrive navnet hans riktig. Hvis navnet er vanlig, og være forberedt på å sile gjennom tusenvis av profiler med den samme navn. Du kan begrense søkene etter hjembyen, høyskole og nettverk i tillegg.

Online telefonboken

Online telefonboken. Det er bokstavelig talt dusinvis av online hvite sider på internett i dag som gir enhver person muligheten til å se etter adresse og kontaktinformasjon antall nesten alle oppført i en typisk telefonboken. Enkelte populære nettsteder er whitepages.com , anywho.com , og numberway.com . Gjør et raskt søk ved hjelp av ex-kjærester navn og bruke dine sleuthing ferdigheter til å begrense søket. Et annet alternativ ville være å bruke en online gule sider katalog som yellowpages.com eller superpages.com hvis din ex-kjæresten kjører en bedrift. Søke etter firmanavn og du skal kunne få adressen og telefonnummeret til virksomheten. En annen stor nettstedet for å bruke for søket er 123people.com hvor du kan søke etter tidligere elskers navn og det vil skure nettet for en person med det navnet som har noen form for Internett tilstedeværelse.

Google

Google. En annen effektiv måte å vite om din ex-kjæreste er på internett er gjennom den fremste søkemotoren i verden. Google hans navn og trykk søk. Google bør gi deg tusenvis av treff. Surfe gjennom hver link og se om den samsvarer med resultatet du ønsker. Hvis han har en Twitter, Facebook, MySpace, multiplisere eller annen blogg eller sosiale medier, vil Google definitivt finne det.

Hvordan finne en ex kjæreste på nettet. Facebook.
Hvordan finne en ex kjæreste på nettet. Facebook.

Disse tre alternativene er trolig den mest effektive måter å finne din ex-kjæreste. Andre alternativer som å bli nettfora relevant for din høyskole eller hjembyen ville være gode alternativer, så vel om de tre alternativene ovenfor svikter.