E2y

Hvordan finne en bleie vaskeri

Det er mange grunner til hvorfor tøybleier er igjen stadig mer populære over disponibel seg. Husholdninger med et spedbarn å ta vare på, og som enten er opptatt av budsjettering pengene sine klokt eller hjelpe bevegelsen for et grønnere miljø, finne tøybleier mer egnet for jobben enn engangs plast og papirmasse bleier som blir solgt på markedet. Dette er av hensyn til praktiske og lettere. Siden en nyfødt baby bruker så mye som et dusin bleier på en enkelt dag alene, (som er mer enn 4000 bleier i ett år), bruker tøybleier er slutt rimeligere og mindre sløsing.

Hvordan finne en bleie vaskeri. Du kan ikke.
Hvordan finne en bleie vaskeri. Du kan ikke.

Dessuten er mange engangsbleier faktisk laget av kjemisk behandlet materialer, samt fargestoffer, lim og syntetisk parfyme, kanskje så helsebevisste foreldre synes også det bedre å bruke naturlig bomull i stedet for å beskytte sine babyens hud. Problemet er hvordan å hvitvaske tøybleier.

Du kan ikke

Du kan selvfølgelig ikke, sette tøybleier på med andre vaskeri. Du kanskje ikke engang ønsker å sette dem inne i en kupé av tøyet sorter, særlig hvis de er svært skittent. Du kan vaske dem hjemme ved å skylle den skitne bleier i toalettet først, og deretter sette dem i en bøtte med et dryss av natron og forlater dem der til du er ferdig med den andre tøyet og vaskemaskinen er gratis. Du kan vaske så mange som to dusin bleier på en gang, men ikke mer enn det. Gjør en kald suge og skyll, og deretter følge opp dette med en varm vask og deretter en annen skyll. Erstatte natron for tøymykner eller blekemiddel, noe som kan irritere babyens hud. Du kan tørke tøybleier på en klessnor etterpå, eller sette tørketrommelen til en høy temperatur til å drepe mikrober.

Hvis du bor på et hotell eller ikke har tid eller tålmodighet er nødvendig for dette, kan du alltids slå til kommersiell vaskeri for å få hjelp. En standard vaskeri virksomhet kan ikke ta i skitne tøybleier, men det er bleie tjenester, noe som ville være mer enn gjerne, og med klesvask utstyr og opplæring for å sikre at babyens bleier vil bli riktig renovert. Avhengig av tjenesten, kan du selv få vaskerom kuponger.

Hvordan finne en bleie vaskeri.
Hvordan finne en bleie vaskeri.

Dette er de beste ressurser for å finne en bleie vaskeri:

  • Bleie net gir in-depth informasjon om klut diapering og foreldre. Du kan også finne noen linker her for å hjelpe deg med å søke etter bleie tjenester tilgjengelig i din by eller land.
  • Dinky bleier er et vaskeri som opererer i og rundt de områdene av Bath og Bristol.
  • Pure & Natural seattle bleie tjeneste tilbyr hjemme bleie levering tjenester i Seattle.
  • Sydney bleie vask er en annen bleie vaskeri, denne gangen som opererer i Australia.

Et annet område kan det være lurt å sjekke er Parentkid.com , som dekker omtrent alt om foreldrerollen.