E2y

Hvordan finne en barnevakt

Forlate barn i hendene på noen du ikke kjenner kan være en svært nervewracking opplevelse. Imidlertid vil det mest sannsynlig komme en tid da som forelder, vil du finne deg selv søker etter en ny barnevakt. Enten det er en flytter til en ny by, eller den gamle barnevakten går videre til høyskole eller en fulltidsjobb, må du begynne å lete etter en ny barnevakt.

Hvordan finne en barnevakt. High school og høyskoler.
Hvordan finne en barnevakt. High school og høyskoler.

  1. Hvor du skal begynne Noen ganger vet hvor du skal begynne kan være den vanskeligste delen av søket. Mange ganger en stedfortreder henvist til deg av venner er allerede fullbooket av de samme vennene. Mange lokalsamfunn har barnevakt sertifiseringskurs. Kontakte disse gruppene for å se om det er en måte du kan komme i kontakt med sine nyutdannede. Dette er en fin måte å finne stedfortreder som er ansvarlig og seriøs om nivået på omsorg de gir barna de ser på.
  2. High school og høyskoler videregående skoler og høyskoler er en annen stor ressurs. Se om noen lokale skoler har en jobb bord hvor du kan legge inn en annonse på utkikk etter en barnevakt. Mange ansvarlige studenter er tilgjengelig for arbeid kvelder og i helgene, og er glade for en sjanse til å finne en stabil inntektskilde. Bare være sikker på at når du legger inn din flyer / bulletin, er du klar over hva du ønsker. Trenger den sitter å ha en bil? Være i stand til å lage mat? Være innenfor en viss aldersgruppe? Å være bestemt på forhånd vil hjelpe deg begrense kandidater fra start.
  3. Classifieds Classifieds er en annen god ressurs. Mange lokalaviser har en seksjon innenfor sine rubrikkannonser for personer som tilbyr ulike tjenester. Barnepass er vanligvis svært populære i denne delen. En online klassifisert som Craigs List er også et bra sted å lete. Når du kontakter noen fra en slik offentlig forum, vær forsiktig. Skjerme eventuelle kandidater fra disse ressursene svært nøye via telefon før du forteller dem hvor du bor eller gi dem noen personlige opplysninger. Når du har et par kandidater som du føler godt om, det neste trinnet er å sette opp et ansikt-til-ansikt-intervju. Det er best å gjøre dette i ditt hjem slik at du kan la kandidatene oppfyller dine barn og eventuelle kjæledyr du måtte ha, samt å se på utformingen av ditt hjem for første gang.
  4. Intervjuet Intervjuet er din eneste sjanse til å få all den informasjonen du ønsker fra en person før du ansetter henne til å være din barnevakt. Det er lurt å være sikker på at du er godt forberedt på å få det du trenger, og ikke glemmer noen viktige punkter. Sørg for å ha papir og penn hendig med en liste over alle dine spørsmål. På denne måten vil du ikke glemmer noen viktige saker. Med dette i bakhodet, er det noen områder du bør være sikker på å dekke.
    • Dokumentasjon Hvis den potensielle sitter hevder å være HLR-sertifisert, be om å se sertifisering. Det gjelder for alle barnevakt kurs hun hevder sertifisering i tillegg. Dersom sitter er noen som skal kjøre barna dine hvor som helst, være sikker på å se henne gyldig førerkort. Dette vil også gi deg en sjanse til å validere hennes adresse.
    • Spørsmål være bevæpnet med en god liste over spørsmål å spørre din potensielle sitter. Hvis du forventer at hun skal gjøre måltider eller snacks, spør henne hvilket nivå av mat forberedelse hun er komfortabel med. Spør henne hva hennes holdning til disiplin er. Oppmuntre henne til å dele håndverket prosjektideer med deg. Sørg for å dekke eventuelle områder av personlig betydning for deg. Hvis du er vegetarianer, ta det. Hvis du ikke tillater TV eller videospill, være klart. Har venner og familie kan hjelpe deg å komme opp med spørsmål å stille - they'll hjelpe deg å fylle ut noe du kanskje har savnet.

    • Bakgrunnssjekk Man kan aldri være for forsiktig med hvem de forlater barna sine med. Hvis barna skal tilbringe mye tid med noen, er det ikke urimelig å ta alle tilgjengelige avenue å sørge for at personen er så trygg som mulig. En av disse veier er en juridisk bakgrunn sjekk. For å få en bakgrunn sjekk, må du personens fulle navn, adresse, personnummer og skriftlig tillatelse. Selv om dette kan synes å være mye å spørre, det er ikke over streken. Alle som er verdt å forlate barn med vil forstå at du ønsker å være så sikker som mulig. Det er mange nettsteder som tilbyr bakgrunnen sjekker tjenester, og vanligvis koster rundt 5€ for å kjøre en sjekk. De fleste statlige offentlige nettsteder har en link til slike tjenester. I denne vene, kan du også gjøre dine egne uformell bakgrunn sjekk. Skriv inn kandidatens navn til nettsteder som MySpace og FaceBook. Google dem også. Dette er vanlige måter at mange bedrifter nå bruker til å se på potensielle ansatte. Du vil bli overrasket over hva folk vil sette på sine MySpace-sider, som er et offentlig forum.

Fremfor alt annet, husk å lytte til dine barn

Fremfor alt annet, husk å lytte til dine barn. Noen ganger barna har best intuisjon ut av oss alle. Se hvordan barna reagerer på hver av de potensielle stedfortreder du møter. Hvis du er revet mellom kandidatene, spør dem om deres tilbakemeldinger. Tross alt, de er de som må være alene med denne personen til slutt.