E2y

Hvordan fange en utro kjæreste

Normalt

Normalt menn er bedragere og kvinner er de trofaste, men i dag er det alles kamp. Dynamikken har endret seg gjennom årene, og selv om menn er de vanligste mistenkte eller vanlige skyldige i juks, er juks kvinner multiplisere over tid. Fusk er egentlig ikke noe bra fordi det har en tendens til å skade din partner. Enten du er rett eller homofil, om forholdet er bare fysisk tiltrekning og ikke virkelig hard core kjærlighet, gjør vondt juks likevel. Enten det er hjertet eller ego, er det vondt i ligningen, og det er alltid ikke bra for noen av partene.

Hvorfor har menn og kvinner jukse for den saks skyld

Hvorfor har menn og kvinner jukse for den saks skyld? Noen ganger kan det bare være et spørsmål om et adrenalinrush, kjedsomhet, eller hevn fordi du ble klar over at partneren din var utro mot deg. Det kan være en rekke grunner egentlig. Hvis du er en trofast kjæreste og tror du at kjæresten din er utro mot deg, hvordan kan du finne ut sikkert at hun er faktisk juks? Hvordan du fange en utro kjæreste? Les videre for å vite mer om hvordan du kan gjøre dette.

Hvordan fange en utro kjæreste. Du må være klar og ekstra observant om handlingene til kjæresten din.
Hvordan fange en utro kjæreste. Du må være klar og ekstra observant om handlingene til kjæresten din.

  1. Du må være klar og ekstra observant om handlingene til kjæresten din. Hvis du kunne skrive ned alt som du har observert, vil dette bli bedre, slik at du kan effektivt stykke ned alt og har et bedre syn på ting. Lytt til dine følelser og intuisjon. Ofte er de rett. Så ta litt tid å liste ned dine observasjoner og tanker om kjæresten din handlinger.
  2. Ta oppmerksom på kjæresten din oppførsel mot deg. Betyr det virke som hun er ekstra travelt i disse dager og har ikke plass til deg i timeplanen hennes? Har misliker hun dine kyss og røre nå? Er hun endre store ting om livet hennes, og du var ikke informert om dem. Skriv ned disse observasjonene i puten din og spør deg selv noen spørsmål og ikke vær redd for å være ærlig med deg selv. Akseptere det. Hvis du ignorerer dem, er sjansen stor for at du vil være mer vondt i fremtiden.
  3. Be om hjelp fra dine betrodde venner. Mer sannsynlig at de vil fortelle deg sannheten hvis de hører eller ser noe. Be dem om å være ærlig med deg. Hvis de er dine virkelige venner så vil de fortelle. Hvis de forteller deg at de så kjæresten din henger ut med en ny fyr, ikke kom rett bort til den konklusjon at kjæresten din er utro. Trenger mer utredning slik at du kan være helt sikker.
  4. Nøye studere alle bevisene du har samlet samt notatene. Dette vil hjelpe din sak mot din utro kjæreste. Ikke altfor reagere, men se på det på en veldig saklig og logisk måte. Holde hodet kaldt. Tenk om mulige innvendinger / svar hun måtte ha, og hvordan du kan møte dem.
  5. Satte scenen for konfrontasjon din. I denne situasjonen kjæresten din vil nødt til å få defensive og benekte alt som du nettopp presentert for henne. Hun vil sannsynligvis ha alle mulige forklaringer på hennes handlinger. Vær forberedt på å stå på bakken fordi du ikke ønsker å se ut som den idioten her. Lytt til alle hennes rebuttals men ikke alltid tro på dem. Tenk objektivt her. Ikke bli påvirket av følelser.
  6. Det er alltid ditt valg om du vil lytte til henne, tilgi henne og gi forholdet en ny sjanse. Eller det kan være at hun ønsket du å finne ut fordi hun ønsket å avslutte ting. Det kan være mange potensielle avslutninger, men husk at hvis hun virkelig har jukset, vil din fremtidige forhold må komme over hinderet for tillit problemer her som kan være katastrofale senere. Men total, det som virkelig betyr noe her er hva du tenker og hvordan du velger å håndtere det.