E2y

Hvordan få noen til prom kjærester

Skoleball

Skoleball! Det er ikke rart at det er så mange filmer og historier som har high school skoleball som en innstilling av den sentrale tomten eller kulminasjonen av historien linjen. Lever i det 21. århundre, som er definert av travelhet, fremgang og sterk effektivitet, gjør bare én natt av ren romantikk oss å leve ut eventyret drøm som de fleste av oss hemmelighet lengter etter.

Hvis du allerede har opplevd å ha din prom night i skolen, er det sannsynligvis en hendelse som du ser tilbake til gang på gang, om dette mimrer bli fylt med glede og ømhet, forlegenhet og anger, eller kanskje en blanding av begge. Uansett hva omstendighetene er, ikke du bare ønske du kunne gå tilbake til den kvelden, da du var ung igjen og du fortsatt hadde muligheten til å forbedre måten ting gikk?

Hvordan få noen til prom kjærester. Vite mer om henne.
Hvordan få noen til prom kjærester. Vite mer om henne.

Dersom, på den annen side, er du ennå ikke har opplevd skoleball, og vet at du har mulighet til å gjøre den kvelden en som du kan se tilbake på med glede, uansett hvor gammel du får. Vet også at prom er ikke bare om selve arrangementet, men også innebærer utarbeidelse (shopping etter det perfekte antrekket, planlegging med vennene dine hvordan du kommer dit, etc) og selvfølgelig, bestemmer seg for hvem daten din kommer til å være.

Hvis du allerede har bestemt deg for din prom date, kan du møte en annen utfordring: hvordan ville du be ham eller henne ut? Hvis du ønsker å være vellykket, er det viktig at du planlegger for denne brønnen. Her er noen tips som vil definitivt hjelpe deg be noen til skoleball kjærester:

  1. Vite mer om henne. Først av alt, er det viktig at du finner ut din potensielle date idé om romantikk. Husk, hva en person mener romantisk kan være en annen persons ide om pinlig. Hvorfor ikke bli venn med henne først, slik at du vil få en følelse av hennes personlighet og interesser? Finn ut hennes favoritt farger, enten hun liker blomster eller sjokolade, etc. Dette skal hjelpe deg med å planlegge ut den beste måten å spørre henne ut til skoleball. I det minste, sørge for at hun vet at du eksisterer. På denne måten vil det være mer naturlig for henne å si ja til deg som en dato, enn hvis hun ikke vet hvem du er den tiden du spørre henne ut. Det er ideelt at du allot ganske mye tid for å bli kjent med henne (kanskje rundt en eller to måneder før prom), slik at du ikke vil være for opplagt at du får data på prospektet.
  2. Vet hva det tar. Den spesifikke måten vil du spørre henne ut, vil avhenge av den informasjonen som du får på hva hun finner å være romantisk. De to generelle egenskaper som gjør for en romantisk forslag er følgende: det var åpenbart at mye arbeid ble utøvet i hele planprosessen, og andre, ble forslaget oppriktig. Hvis du har disse to punktene går for deg, du har definitivt fått et skudd.
  3. Kjenn dine forskjellige alternativer. Når du har hele data-gathering prosess gjort, det er den tiden du kan planlegge ut den spesifikke måten å spørre ut din potensielle date. Du kan utlede dine ideer fra noen av de mer populære spørre-out teknikker. En av disse er "mystery-guy" move, der du vil sette notater / blomster på nattbordet til den dagen du faktisk be henne ut. Du kan innebære mange mennesker, hvor du kan iscenesette en forseggjort setting der din potensielle date er sentrum av det hele (eksempel: alle de andre elevene vil gi henne en blomst som hun går langs korridoren, som kulminerte i at du gir henne en stor bukett roser). Husk, selvfølgelig, at menn og kvinner har svært ulike ideer om romantikk. Mesteparten av tiden, kvinner elsker forseggjorte scenarier mens menn har en tendens til å foretrekke lavmælte, private situasjoner.
  4. Sørg for at du ser og lukter godt. Øk sjansene dine ved å ta tid til å se - og lukt - din beste mens du gjør selve spørre ut. Dette vil virkelig gjøre deg mer attraktivt for potensielle date, og du viser at hennes "ja" er så viktig for deg at du vil øve mye arbeid bare for å få det.

Det du har det

Skoleball. Vet hva det tar.
Skoleball. Vet hva det tar.

Det du har det! Dette er bare noen av måtene du kan be noen til skoleball kjærester. Om noen innsats vil være nødvendig fra deg, husk, bør dette også bidra til å gjøre selve prom night en veldig spesiell en som du kan se huske i mange år fremover.