E2y

Hvordan få hunden brukes til en elizabethan krage

Når hunden hadde en operasjon eller skade som ikke skal berøres på en stund, etter all sannsynlighet hunden din vil bli pålagt å bære en elisabethansk krage, også kjent som en e-krage. Dette tykke, fleksibel plast krage ser ut som en lampeskjerm og gled over hundens hode og festet til sin vanlige krage. Den e-collar hindrer hunden fra å slikke sine kirurgi sår, masker eller nappe på huden hans og lage åpne sår når han har en allergi. Det kan ta litt tid å bli vant til, så det er best å lære hunden din å venne seg til en elisabethansk krage før det er en anledning til å faktisk bruke den. Her er noen tips.

Hvordan få hunden brukes til en elizabethan krage. Hvis hunden din er planlagt å ha en operasjon.
Hvordan få hunden brukes til en elizabethan krage. Hvis hunden din er planlagt å ha en operasjon.

  1. Hvis hunden din er planlagt å ha en operasjon, spør veterinæren om å gi deg Elizabethan krage minst en uke før operasjonen slik at hunden kan bli kjent med det og bli vant til å bruke det før operasjonen. Dyrlegen vil kunne gi deg en som virkelig passer hunden vår. Spør veterinæren hvordan å feste halsbåndet tett på hundens vanlige krage.
  2. La hunden å snuse kragen som du snakker med ham om hvordan dette vil hjelpe ham etter operasjonen sin. Plasser krage rundt hundens hals. Hunden din kan mislike det først og prøve å fjerne det med labbene. Fortell ham "nei" eller be ham om å sitte og bli. Belønne ham når han oppfører seg.
  3. Oppfordre hunden til å gå med kragen på. Noen hunder vil ønske å bo ned og nekter å gå. Gjøre hunden gå med deg rundt i huset, rundt møbler og gjennom dører. Dette vil hjelpe ham til å innse at han fortsatt kan bevege seg selv med krage festet.
  4. Engasjere ham i hans vanlige spilletid aktiviteter iført Elizabethan krage. Pass på at du spiller de aktivitetene som han elsker mest å gjøre ham til å glemme at han er iført en e-krage.
  5. Heve sin mat og vann retter til en høyde som vil gjøre ham i stand til å nå sin mat og vann lett selv om han har på seg kragen. Sørg for at du rengjør krage for å fjerne matrester som kan forbli rundt øvre og nedre kant på kragen.
  6. La hunden din å hvile og sove i sin favoritt spot med kragen på. Hvis han ikke ønsker å senke hodet når han allerede er trøtt, gi ham en gammel pute slik at han kan hvile hodet mye enklere.
  7. Praksis feste og fjerne kragen enkelt uten for mye oppstyr. Hunden din kan bli stresset og nekter å bære elizabethan krage hvis du tar en lang tid for den å være festet rundt halsen. Sjekk at ingen hår blir fanget og trukket av e-krage og hunden krage, spesielt hvis hunden din har langt hår. Forsiktig fjerne floker for ikke å skade hunden din.

Elizabethan krage er den mest effektive måten å hindre hunden fra å nå, biting og slikker sine sår. Trening hunden din før hånd vil lære ham å flytte med krage rundt nakken hans og få ham til å akseptere det når han trenger å bruke den.