E2y

Hvordan få en mann til å nærme deg

Å være singel er en spesiell livsstil for noen. Men for de kvinnene som smakstilsetning kameratskap eller kanskje til og med en one-nighter fra tid til annen, plukker opp er en ferdighet som er nødvendig. Du er nødt til å tiltrekke fyren før du kan bruke noe tid med ham. Hvis du er en kvinne som ønsker å vite hvordan du skal få en mann til å nærme deg, følg denne guiden.

Trinn 1

Ser bra ut. Hvis du vil ha en mann til å nærme deg, han har til å ønske å nærme deg. Det betyr at du er nødt til å se attraktive. Ta på deg sexy kjolen, gjør håret og ha litt sminke. Ikke overdriv det så mye at du kan passere for en prostituert selv. Du definitivt ikke vil tiltrekke seg den rette typen fyr ved å se billig. I stedet bruke litt tid på å bli dolled opp og sørg for å vise litt ben. Et par gode hæler og noen silkemyke ben vil absolutt ha det motsatte kjønn ser din vei.

Trinn 2

Hvordan få en mann til å nærme deg. Ser bra ut.
Hvordan få en mann til å nærme deg. Ser bra ut.

Kom deg ut der og danse. På de fleste sosiale sammenkomster, er dansegulvet hvor festen er på. De mennesker som ikke danser er fortsatt vanligvis ser på de dansende ut på dansegulvet. Hvis du ønsker å bli lagt merke til, komme ut der og danse. Ha en god tid, ler ofte og spankulere sakene dine. Du vil definitivt få en fyr til å nærme deg og begynner å danse med deg.

Trinn 3

Strike en sidelengs blikk. Hvis du sitter i baren og en viss hottie griper oppmerksomheten din, ikke vær redd for å gi ham en liten blikk. Hvis du tar et sekund å erkjenne ham og deretter smile når du gjør øyekontakt, han kommer til å vite at du er interessert i ham. Så bare bli satt og vente det ut før han går bort for å møte deg.

Trinn 4

Smile. Ingen fyren kommer til å bli tiltrukket av en mutt jente. Så du er nødt til å smile. En lekkert-hvitt smil er et tegn på en glad, morsom kvinne, og det er definitivt noe menn gå for. Så uansett hvor du er, opprettholde en lykkelig holdning. Et smil fra sofakroken på en fremmed kan bare ha ham gå din vei.

Trinn 5

Trinn 1. Kom deg ut der og danse.
Trinn 1. Kom deg ut der og danse.

Gest til ham. Hvis du ønsker å være en mer fremover med din tilnærming til å få gutta til å komme til deg, da er du nødt til å bruke kroppsspråk. Hvis du oppdager en fyr du ønsker å bli bedre kjent og smilet ikke har jobbet for deg, gest til ham. Trekke ham mot deg med pekefingeren, eller gi ham en sexy bølge. Nikke hodet mot det ledige setet ved siden av deg, og hvis han er i det hele tatt interessert, vil han nærme deg. Kjøpe seg en drink, og hvis alt går bra, vil du har karret til seg selv en mann.