E2y

Hvordan få en baby til å smile til kameraet

Mange yngre babyer er ganske nær umulig å få en reaksjon ut av, spesielt når de får sitt bilde tatt. De fleste babyer er så moret og nysgjerrig på kameraet de tenker ikke smilende. Dessverre, når barnet gjør ende opp smilende, det er når han ikke ser på kameraet. Folk har mange ulike tilnærminger for å få oppmerksomheten til babyer, men bare visse noen ting faktisk fungerer.

First off

First off, hvis du prøver å få oppmerksomhet ved å si "BOO!" eller barnets navn høyt og fort, som vanligvis bare overraske dem og gjør dem enda mer opprørt og sta. Husk alltid at hvis du vil ha gode bilder av det vakre babyen smiler, sørge for at han / hun er i godt humør. Dette inkluderer å bli matet, skiftet og helst nylig etter å ha våknet opp fra en lur. Dernest som babyer ser på ting som beveger seg og svaier. Hvis du legger noe fargerikt eller andre morsomme ting til bunnen av kameraet, vil du ha en direkte kontakt mellom øynene og kameralinsen.

En annen stor feil folk gjør når du tar babyens bildene er de prøver og skynde gjennom prosessen, som aldri fungerer. Også, når fotografen er bak kameraet barnet er ikke sikker på hva han bør se på. Før du knipser bildet, må du få kameraet i et sett spot og holde øyekontakt. Etter å ha gjort alt annet, de holder babyens favoritt leketøy bak deg og gjør deg klar til å ta bildet. Etter at du er i din klar stilling, holder leken foran kameraet og ta bildet. Et par ganger fungerer best for å få et godt bilde.

Å være klar til å ta et bilde på nesten hvert sekund er svært viktig for å lykkes med å ta en baby bilde. Mens være klar, lage morsomme lyder og avhengig av responsen holde gjør at støy eller prøve forskjellige dem. Sang til babyer er en god måte å få en smil.Det 's noe om rytme og tone som gjør dem glade nok til å smile. Hvis ikke noe av dette fungerer, morsomme ansikter vanligvis gjør utslaget. Babyer liker å undersøke ansiktstrekk og se dem flytte eller endre. Alltid sørge for at du ender dine morsomme ansikt med øyekontakt. Tro det eller ei, liker babyer ser hånd skiftende posisjoner. For eksempel hvis du gjør en knyttneve, de liker å se det endre seg til et fredens tegn eller en bølge.

Når du endelig får barnet smilende

Hvordan få en baby til å smile til kameraet. Når du endelig får barnet smilende.
Hvordan få en baby til å smile til kameraet. Når du endelig får barnet smilende.

Når du endelig får barnet smilende, ta mange bilder i en rask økt. Ved å ta mange bilder, får du en bedre sjanse for å ha en virkelig flott bilde slå ut. En av disse triksene bør være sikker på å jobbe. Hvis noen grunn ingen av det fungerer, ville jeg prøve å gjøre det igjen senere.