E2y

Hvordan få barna til å pusse tennene

Komme inn i vanen med å pusse tennene bør starte tidlig

Komme inn i vanen med å pusse tennene bør starte tidlig. Men det er noen ganger vanskelig å få ungene til å starte en vane. Selv om noen mennesker vil fortelle deg at det er en riktig alder for å starte en vane, dette kan ikke være sant med ungen din.

Denne artikkelen skal hjelpe deg å få ungen til å pusse tennene når du føler at det er riktig tidspunkt å introdusere ham til å pusse tennene.

  • Ta ham med å få det han trenger for å begynne å pusse. La ham velge farge, stil eller tegneseriefigur på børsten. Som for tannkrem, forskjellige farger og smaker er ikke ute i markedet. På denne måten vil han få mer glade i å pusse siden han fikk velge på egen hånd. Barn er ofte mer motivert når de føler at de er gamle nok til å gjøre sine valg.
  • Det skal bli godt å ta ut et tidsur. Noen timer vil gjøre, men hvis du vil, er det tilgjengelig tidtakere for barna som kommer i forskjellige utførelser og farger på barnevennlige butikker. Du kan starte ved å sette timeren på to minutter. Fortell ham at han skulle pusse tennene og bare stoppe når alarmen går. Hvis først ikke han kunne fullføre hele to minutter, bare la ham være. Tvang ham kan gjøre ham misliker børsting i det hele tatt.
  • Du kan prøve å bruke en elektrisk tannbørste. Dette legger opp til morsomt fordi barna tror at de kan gjøre det børsting med en high-tech pensel. Du kan finne ham ser frem til å pusse hvis han har makt tannbørste. En manuell tannbørste kanskje ikke så effektive, spesielt hvis du føler at ungen er i gadgets. Disse typer gadgets vanligvis amaze barna og ville gjøre dem ønsker å bruke det selv.
  • Som en gutt, er den beste måten å lære ting ved eksempel. Du kan begynne å trene ham ved å gjøre det en familie ting. Når han har sin egen tannbørste, ta ham med når du pusser tennene. Vis ham hvordan du pusser tennene, la ham se deg. Etter at han ser hva du gjør, vil han begynne å etterligne det du gjør, og i det lange løp, vil han også komme inn i vanen. Det vil være bra også hvis han ser deg gjøre det regelmessig. La ham se at du pusser selv når han nekter å bli med deg til tider. Se deg gjøre det regelmessig vil motivere ham til å gjøre det også.
  • Ikke miste tålmodigheten med å gjøre ham komme inn i vanen. Ha en fast tid i å gjøre det, og sørg for at du holder deg med det. Bryte rutinen vil gjøre ham tror at det er greit å bryte vanen. Han tenker kanskje at å pusse tennene er noe som kan tas for revet og til slutt mister interessen for å pusse tennene i det hele tatt.

Hvordan få barna til å pusse tennene. Ta ham med å få det han trenger for å begynne å pusse.
Hvordan få barna til å pusse tennene. Ta ham med å få det han trenger for å begynne å pusse.

Nøkkelen til å få barna til å begynne med gode muntlige vaner starter i tidlig alder. Noen tannleger selv foreslå at du bør begynne å rense babyens munn med dager etter at de er født. Du kan gjøre dette ved å gni babyens tannkjøtt med en våt vaskeklut pakket rundt fingeren. Husk at foreldre har plikt til å sørge for at deres barn er det til en vane etter når de er seks år gammel.