E2y

Hvordan endre en siste vilje og testamente

Noen ganger kan en vilje må endres

Noen ganger kan en vilje må endres. I et slikt tilfelle, er det beste valget som regel å ta kontakt med en advokat som er godt bevandret i Estate Planning. Men selv om du bestemmer deg for ikke ansette en advokat, er det fortsatt visse prosedyrer som noen testator (den som gjorde det vilje) må gjennomgå for å være sikker på at endringene vil bli nøyaktig reflekterte i viljen. Dette vil bidra til å forhindre forvirring i fremtiden.

Hvordan endre en siste vilje og testamente. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe tjenester av en advokat.
Hvordan endre en siste vilje og testamente. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe tjenester av en advokat.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe tjenester av en advokat, vil du kanskje få meningene til betrodde venner og / eller medlemmer av familien som har hatt gode erfaringer med sine advokater.

Et annet alternativ er å be din nåværende advokat til å håndtere de endringene som må gjøres. Det er fullt mulig at advokaten allerede har den nødvendige kompetanse. Hvis ikke, kan du be om en anbefaling. En anbefaling fra en pålitelig advokat kan vanligvis være klarert. Du kan også utforske nettsteder og se etter advokater ved hjelp av søkemotorer, nettfora og e-postlister. Offline kilder er nyttige i tillegg; gule sider inneholder ikke god leder. Pass på å kvalifisere alle potensielle advokater over telefon.

Når du har funnet en advokat til å jobbe med deg

Når du har funnet en advokat til å jobbe med deg, forklare i så mange detaljer som du kan alle de endringene du ønsker å gjennomføre i viljen. Prøv å tenke på alle de måter som din vilje kan mistolkes. Arbeid med advokat for å sørge for at Will er formulert i den mest eksplisitte mulig måte.

Hvis endringene er komplekse, vil advokaten trolig anbefale at du oppretter en helt ny vilje. Men hvis endringene er relativt små, kan det hende at advokaten anbefaler at du gjør en codicil. Dette dokumentet lar deg ganske enkelt å endre den nåværende Vil slik at du slipper å lage en ny.

Noen ganger kan en vilje må endres. For å endre din vilje uten å måtte ansette en advokat.
Noen ganger kan en vilje må endres. For å endre din vilje uten å måtte ansette en advokat.

For å endre din vilje uten å måtte ansette en advokat, er det første du trenger å gjøre er å skrive din egen codicil. Gjør alle de endringene du ønsker å gjøre. Bortsett fra å sørge for at staving og grammatikk er upåklagelig, bør du også sørge for å bruke klart og entydig språk. Det siste du ønsker er for din vilje til å være åpen for flere tolkninger.

Avhengig av tilstanden din, må du kanskje vitner

Avhengig av tilstanden din, må du kanskje vitner. Hvis du trenger vitner, få dem. De trenger å være til stede når du date og signere det nye dokumentet. På å velge vitner: du har ikke lov til å velge noen av de begunstigede. Disse vitnene må også være svært pålitelig og troverdig.

Til slutt, må du også vitner til dato og signere det nye dokumentet.
De bør også omfatte deres kontaktinformasjon samt deres adresser. Dette er svært viktig, skifteretten må være i stand til å finne vitnene når du forgå. Ellers sine signaturer vil
ikke bli anerkjent av retten. Dette betyr at codicil eller vil kunne bli annullert. Dette resulterer i staten overtar distribusjonen av dine eiendeler.