E2y

Hvordan du skriver inn barnet ditt til en baby fotokonkurranse

Barn fotokonkurranser er vanlige hendelser i dag

Barn fotokonkurranser er vanlige hendelser i dag. Normalt er disse konkurransene produsert og organisert av selskaper som selger produkter og merkevarer fokusert på baby omsorgssektoren som Huggies og Pampers. Uavhengig av arrangøren, disse baby fotokonkurranser er fantastiske måter å vise frem babyen til verden samtidig som man gjør en god sum penger i prosessen. Noen konkurranser vil også få babyen oppdaget og kan føre til andre kommersielle modellering gigs som kan oversette til mer penger og eksponering for deg. Selvfølgelig tror du babyen er søt og vakker eller annet du ikke vil ha søkte på denne artikkelen om hvordan å registrere barnet til en baby fotokonkurranse. Ikke bekymre deg, er du sannsynligvis rett. Her er noen trinn på hvordan du finner de beste baby fotokonkurranser ute og skriv dem.

Hvordan du skriver inn barnet ditt til en baby fotokonkurranse. Finn babyen fotokonkurranser.
Hvordan du skriver inn barnet ditt til en baby fotokonkurranse. Finn babyen fotokonkurranser.

  1. Finn babyen fotokonkurranser. Alright, alle vet at det er hundrevis av baby fotokonkurranser ute. Alle av dem er allerede på Internett, og du kan lett bli med ved å gå sine nettsider og laste opp bilder. Men noen baby fotokonkurranser er ikke gratis og noen er så alvorlig at kravene for å angi dem er stive. Normalt vil disse alvorlige konkurranser har mye bedre belønninger enn de fleste. Belønningen vil variere fra konkurranse til konkurranse, men kontanter og kommersiell eksponering er vanligvis typisk. Sjekk ut cutekid.com , kidsandbibs.com , huggies.com , og babyzone.com . Disse nettstedene er noen av de mer populære sponsorer av vanlig baby fotokonkurranser. Og siden de er alle på nettet, kan du sende inn alle kravene gjennom datamaskinen.
  2. Ta bilder av din baby. Få kameraet og belysning og forberede en fin bakgrunn eller plassering for bildet. Få babyen klar ved å kle henne opp og styling håret. Påfør svært lett make up dersom huden til barnet ditt er for fair. Hvis du har penger til det, kan du leie en profesjonell fotograf til å ta de beste bildene av babyen. Sørg for å ta mye av bildet for å gi deg flere valg om hva bildet for å delta. Last opp de digitale bilder til datamaskinen etter skyte.
  3. Last opp babyens bilde. Besøk nettsiden til fotokonkurranse og registrere deg som en konkurrent. Socket navnet på barnet ditt, din e-postadresse og annen informasjon som kreves av det elektroniske søknadsskjemaet. På et visst punkt, må du laste opp babyens bilder for å fullføre prosessen. Velg det beste og laste det opp. Hvis området krever sende bilder i posten, så gjør det også.
  4. Vær oppmerksom på konkurransereglene og regler. Før du går inn i konkurransen og laste opp bildet, sørg for at du leser reglene og regler for konkurransen. Husk å følge hver eneste detalj til punkt og prikke slik at bildet ikke blir diskvalifisert senere. Samtidig, sjekk om gevinsten av konkurransen er verdt innsatsen, spesielt hvis konkurranser krever en sammenføyning eller registreringsavgift.

Noen konkurranser vil basere vinneren på offentlig stemmegivning

Noen konkurranser vil basere vinneren på offentlig stemmegivning. Hvis dette er tilfelle, må du huske å fortelle alle dine familiemedlemmer, venner og kolleger til å logge seg på nettstedet og avgi stemme for barnet ditt bilde. Bruk sosiale medier som Facebook og Twitter til å ha andre folk stemme på din baby.