E2y

Hvordan du ser etter en nyfødt baby

Ingenting slår gleden av å bli en ny forelder

Ingenting slår gleden av å bli en ny forelder. Eufori og oppfyllelsen av å være en hjelper i å skape nytt liv er ekstremt overveldende. Selvfølgelig, er en del av å være en ny forelder den nye utfordringen for å se etter en nyfødt baby. Hvis du er en forelder med en nyfødt baby, er dette en fase som er mest avgjørende siden det markerer begynnelsen på hvordan du skal øke din søte, nye baby.

Hvordan du ser etter en nyfødt baby. Justere planen deretter.
Hvordan du ser etter en nyfødt baby. Justere planen deretter.

Her er noen av de tingene du kan gjøre for å ta vare på det nyfødte barnet på best mulig måte.

  1. Justere planen deretter. Du må kanskje bruke så mye tid som du muligens kan i våker over det nyfødte. Du trenger å vite at dette er en av de mest krevende faser av foreldreskap, så vel som den mest givende.
  2. Babyen bevis ditt hjem. Elektriske ledninger, holde små gjenstander ut av babyens rekkevidde og mange andre praktiske ting som må gjøres for å sørge for at hjemmet ditt er babyen bevis og du vil ikke legge noen flere farer til svært delikat baby.
  3. Berolige nyfødt og bygge tillit. Dette er den beste tiden for kosing din baby. Bygge tillit ved å være våken for å møte babyens presserende behov og beroligende ham med masse hengiven gester vil hjelpe følelsesmessig stabilisere din baby. Masserer babyen forsiktig er også en god måte å bidra til å berolige og slappe av ham.
  4. Observere skikkelig løft. Riktig støtte halsen på barnet ditt når du løfter ham fra sengen hans. Sørg for at du også er i stand til å støtte den nedre delen av kroppen hans, slik at du ikke vil bryte noen bein.
  5. Bleier, amming og flaske formel. Amming kan føre til såre brystvorter, men dette er den beste måten å være i stand til å overføre næringsstoffer i barnets kropp. Bleier må også være av den beste størrelsen så sørg for at det er riktig koselig og samme tid, med luft for bevegelse. Flasken formelen er også viktig, og du må vurdere det i forhold til alderen på barnet ditt (noen måneder til rundt 3 år).
  6. Raping. Rap babyen etter hver fôring økt hjelper ham sove lyden har og være fri for ubehag.
  7. Bunting. Riktig pakke babyen med en ren klut ved hjelp av å ha en skikkelig wrap. Noen klar til å bære baby klær kan være aktuelt men være veldig forsiktig når man kler ham. Du må kanskje litt ekstra hjelp i starten som du prøver å bli vant til det.
  8. Vask og rengjøring. Den mest skånsomme såper passe barnet den beste. Varmt vann i et badekar og et veldig rent, friskt håndkle for å holde barnet tørt etterpå er en god måte å ha det beste vasking og rengjøring opplevelse. Nese rengjøringsmidler er også praktisk og så er myk bomull knopper. Men gjør det med ekstrem forsiktighet.

Midt blant alle disse tipsene, må du også være åpen for forslag til folk som har god erfaring oppdra barna. Dine egne foreldre kan også være i stand til å kaste i en ting eller to i å hjelpe du ser etter det nyfødte.