E2y

Hvordan du rengjør et hundebur

Dog treningen starter best når valpen er fortsatt ung

Dog treningen starter best når valpen er fortsatt ung. Etter at du har avvent den fra sin mors melk, og når den har begynt å utforske på egen hånd, må du trene det. Det vil dempe uønsket atferd, og vil lære hunden din riktig måter å oppføre seg i husholdningen.

Dog kasser er blant de første tingene du kan bruke til dette formålet

Dog kasser er blant de første tingene du kan bruke til dette formålet. Disse nyttige bokser hjelpe housebreak valpen. Dette er også bra for transport av din valp fra sted til sted (for eksempel å bringe ham til veterinær). Imidlertid er vanskeligheten med hund kasser at plassen er begrenset. Valpen vil uunngåelig urinere eller jord selv mens i kassen.

  • Velg en lett-å-ren kasse. For best resultat, bør du gå for en kasse som er lett å rengjøre. De fleste kassene gjort i dag har en avtagbar bunn eller paneler. Dette gjør det lettere å rengjøre kasse.
  • Velg riktig renere. Dogs 'urin er rik med ammoniakk. Derfor, bruk av rengjøringsmidler og vaskemidler som er basert på ammoniakk er sannsynlig å tiltrekke valpen å urinere i kasse enda mer. Derfor må du bruke en ammoniakk-fri rengjøringsmiddel. For best resultat, bruk blekemiddel fortynnet i vann. Sørg for å være i et godt ventilert område når du bruker dette, skjønt.
  • Demonter kasse. Fjern eventuelt plastbrett eller flyttbare vegger eller gulv. Hvis det ikke er behov for å rengjøre veggene, så kan du bare rense bunnen, hvis det er skittent eller urinerte på.
  • Vask plastkasser. Hvis du har en hageslange med en spray munnstykke, kan du bruke dette til å skylle kasse, å først befri den for noen stygg lukt. Bruk et blekemiddel eller desinfeksjonsmiddel basert løsning for ekstra tiltak.
  • Støvsug eller kost trekasser. Trekasser er ikke ment for vask. Disse er stort sett for utendørs bruk, slik at du ikke vanligvis trenger å vaske dem. I tillegg trekasser er best for bruk med hunder som allerede er stueren. Lukten av urin er svært vanskelig å fjerne fra trevirke. Vakuum støv og rusk fra trekasse, og tørk av med en fuktig klut.
  • Vask soft-sided kasser. Noen kasser er bygget for transport, og kan være laget av lerret eller annet mykt stoff. På grunn av konstruksjonen, disse er lett tilsmusset. Men disse er også lett å vaske. Bruk såpevann og en børste eller svamp til å vaske buret er stoffet. Hvis det er minimal tilsmussing, bare dyppe en svamp i lunkent vann, vri den til den er bare fuktig, og tørk stoffet ren. For enklere rengjøring etterpå, kan du kjøpe smussavvisende og spray eller tørk den på stoffet.

Kjæledyr er et stort ansvar

Hvordan du rengjør et hundebur. Velg en lett-å-ren kasse.
Hvordan du rengjør et hundebur. Velg en lett-å-ren kasse.

Kjæledyr er et stort ansvar. Omsorg for kjæledyret sove-og oppholdsrom er en del av dette. Renslighet fremmer helse og et lykkelig pet / eier forholdet. Når du arbeider med hund kasser, vurdere alder og evner av hunden din. Velg kasse som er passende til sin alder og treningsnivå, og at du enkelt kan rengjøre, gitt disse behovene.