E2y

Hvordan du rengjør et barns hull i ørene

Piercing kan være en overgangsrite i noen kulturer

Piercing kan være en overgangsrite i noen kulturer, men i dag, alle kan ha en piercing - selv babyer. Hvis babyens ører er gjennomboret, har du flere alternativer for tilbehør, slik at du kan dukke opp babyen enda mer. Men siden spedbarn er mer delikat og har ikke fullt utviklet deres immunsystem, vil de stole mye på foreldrenes omsorg for å rense sine hull i ørene. Her er noen tips og triks for deg å følge, slik at du kan rense ditt barns hull i ørene.

Start med et rent og sterilt piercing

Hvordan du rengjør et barns hull i ørene. Piercing kan være en overgangsrite i noen kulturer.
Hvordan du rengjør et barns hull i ørene. Piercing kan være en overgangsrite i noen kulturer.

Start med et rent og sterilt piercing. En av de vanligste årsakene til infisert piercing er bruken av DIY teknikker. Dette er rå og enda viktigere, unsterile. Bruker hjemme teknikker kan føre til innføring av bakterier som Staphylococcus som kan forårsake en rekke nesten-dødelige infeksjoner. Pass på at når babyen blir hennes piercing, trenger du ikke betro noen andre, men en profesjonell. Videre, sørg for at den som gjør piercing bruker en helt ny og steril nål for barnet ditt.

Bade daglig. Renslighet er ved siden av gudsfrykt, så du må sørge for at barnet ditt tar et bad minst en gang om dagen. Huden vår er full av opportunistiske bakterier som kan invadere barnets blodet, noe som gir henne potensielt livstruende komplikasjoner som hjernehinnebetennelse, lungebetennelse og blodforgiftning. Minimere disse bakterielle reservoarer ved å gi henne et bad daglig. Bruk kun mild og skånsom såpe som ikke vil skade den følsomme huden av en baby.

Rengjør piercinger etter et bad

Rengjør piercinger etter et bad. Du bør bruke hydrogen peroxide og ikke alkohol. Alkohol gir en stikkende følelse som kan gjøre babyen blir grinete og irritabel - hyppige rubbing av ørene er en risikofaktor for barnet ditt ved et uhell fjerne eller svelge piercingen. Hydrogenperoksid er effektive i å drepe en masse bakterier som kan presentere som opportunistiske infeksjoner.

Bruk en bomullsdott dyppet i hydrogen peroxide

Start med et rent og sterilt piercing. Rengjør piercinger etter et bad.
Start med et rent og sterilt piercing. Rengjør piercinger etter et bad.

Bruk en bomullsdott dyppet i hydrogen peroxide. Ikke bare la hydrogen peroxide drypp på øret: sørg for at du DAB forsiktig for å unngå irriterende barnet. Irritert babyer kan kaste raserianfall, og forlenger tid og krefter du trenger for å sette til å gi dem et bad og hindre dem fra å gråte. Du trenger ikke å gjøre dette hver dag i spedbarnsalder henne - etter en uke, kan den helbredende prosessen være langt lenge nok til å bekjempe infeksjoner på egen hånd.

Roter øredobb flere ganger hver dag. Betydningen av denne teknikken er å forhindre for tidlig lukking av barnets øre hullet. Vær forsiktig når du gjør dette, trenger du ikke ønsker noen ulykker skal skje. Hvis ørering virker stramt, ikke bruk sterke og rykking bevegelser. Forsiktig prøve å vri den sammen sin akse med små pinsett. Hvis dette er fortsatt vedvarende, ikke vær redd for å ta kontakt med barnelege.

Små jenter er aldri for tidlig for smykker

Små jenter er aldri for tidlig for smykker. Du kan kle opp babyen med så mange flere alternativer hvis du gir dem piercinger. Men bare sørg for at du er klar og i stand til å ta på seg utfordringen med rengjøring og vedlikehold av piercing av en baby som kan kaste raserianfall og gråte mye.