E2y

Hvordan du rengjør en fugl frø mater

Å ha fuglebrett er en hyggelig del av å ha ditt eget uterom, men være forberedt på noen ekstra arbeid som kommer sammen med denne pleasantry. Hvis du vil at feeders til å vare lenger, ser penere og være sykdomsfri habitater for alle gjestene som flyr i for sine måltider, er du nødt til å være forpliktet til å rense ut feeders regelmessig. Jeg vil anbefale å rense dem ut en gang hver uke til to uker på et minimum. Følg disse instruksjonene for en enkel måte å holde fuglebrett ryddig og godt besøkt hele året.

Hvordan du rengjør en fugl frø mater. Trinn 1.
Hvordan du rengjør en fugl frø mater. Trinn 1.

Det du trenger:

  • eddik
  • vann
  • sprayflaske
  • flaskebørste
  • slange med en sprøytedyse
  • gamle smør kniv


Trinn 1. Legg ni deler vann til 1 del eddik i din sprayflaske. Ha dette i en praktisk beliggenhet og merke det for enkelhets skyld.

Trinn to. Ta ned mater og sjekk i åpningen for gammel fugl frø som kan bli sittende fast i bunnen.

Trinn tre. Spray noen gamle mat ut med vann og eddik blandingen. La blandingen sitte i 2-3 minutter. Dette vil bidra til å løsne noen vanskelige stykker og gjøre prosessen enklere på slutten. Eddik er en fin måte å drepe alle muligheter for mugg og er tryggere for fuglene enn å bruke blekemiddel.

Trinn to. Trinn tre.
Trinn to. Trinn tre.

Trinn 4. Dette er hvor du vil trenge din gamle smør kniv og noen albue fett. Nøye skrape ut noen fugl frø som sitter fast, for å hindre muggvekst. Hvis du ikke kan få alt med smør kniv, kan du også prøve å bruke en tannpirker for de små sprekker.

Trinn 5. Bruk flaske børste til å rense ut alle eventuelle vanskelig å nå åpninger nær abbor og utsiden av materen din.

Trinn 6. Skyll ut materen med spray munnstykke og gå gjennom en gang med flasken pensel for å dobbeltsjekke arbeidet ditt.

Trinn 7. Tørk mater ut! Enten du håndkle tørt eller lufttørke, gjør at materen er helt tørt før du legger frø igjen. Dette vil sikre at fuglen frø holder seg tørrere lenger.

Trinn 8. Legg mer fuglemat gang helt tørr.

Steg 9. Heng mater opp igjen, lene seg tilbake og nyte fugletitting igjen!

Fugler er kresen eaters, akkurat som mennesker, de har sine favoritt mat. Rengjøring av mater vil hjelpe deg å holde dine fjærkledde venner dvelende i hagen din i stedet for å besøke naboen din!