E2y

Hvordan du naturlig drepe en hund lopper og flått

Din firbente følgesvenn kan gi timevis med moro og glede

Din firbente følgesvenn kan gi timevis med moro og glede, men en av de mest vedvarende og irriterende problemer som kan påvirke ditt kjæledyr er en loppe eller kryss angrep. Lopper og flått ikke bare føre til forverring av vedvarende kløe på kjæledyret ditt, kan de også overføre til mennesker, gjør du en potensielt offer for sine blodsugende tendenser. Det finnes et bredt utvalg av anti-loppe og krysser produkter tilgjengelig for kjæledyr og lokale dyrebutikker - disse varierer fra loppe sjampo for å loppe krage. Selv om disse kan fungere, kan det hende du har noen tvil om å utsette hunden din til alle kjemikalier og giftstoffer som er inni disse syntetiske preparater. Hvis den naturlige løsningen er veien å gå, må du ta oppmerksom på disse trinnene i kvitte hundene av lopper og flått.

Hvordan du naturlig drepe en hund lopper og flått. Rydd opp kjæledyret miljø.
Hvordan du naturlig drepe en hund lopper og flått. Rydd opp kjæledyret miljø.

  1. Rydd opp kjæledyret miljø. Den enkleste løsning på et loppe og krysser problem er å ikke ha en i første omgang. Lopper overføring fra dyr til dyr: ved å holde kjæledyr innendørs, sikrer du at de ikke fange disse parasittene fra andre kjæledyr. Hvis dette er umulig å gjøre (for store hunder, og for katter), i det minste prøve å sørge for at de ikke samhandler med strays og andre parasitt-utsatt dyr.
  2. Sørg for at hunden har regelmessig stell. Lopper og flått hjemsøke hunder som ikke jevnlig preparert, spesielt de med lang og raggete pels. De lange hår gi dem et rede for deres egg, og på samme tid, maskere dem fra deteksjon. Start anti-loppe og krysser regime ved å sørge for at du pusser hundens pels med en fintannet kam minst to ganger i uken. Dette vil bli kvitt mye av lopper og flått, og kan bidra til å fjerne egg som er klistret på hundens hår. Du kan også være lurt å trimme kjæledyret pels for å hjelpe deg med å administrere løsningen - mens dette ikke vil direkte fjerne lopper og flått, vil de gjøre problemet enklere å kontrollere. Det er lettere å finne og drepe lopper og flått i jevnlig trimmet pels enn en pels som har stått for å vokse raggete. Du kan også bruke loppe zapper kam - de elektriske ladninger kan sjokkere loppene som du stelle hunden din venn.
  3. Plasser olivenolje på hundens pels. Oljer forstyrre åndedrett av små skadedyr, så bruk olivenolje til kjæledyret pels vil være en effektiv måte å drepe noen lopper som kan være bosatt inne. Coat kjæledyret pels med olivenolje for å bli kvitt loppene. Bare sørg for å grundig shampoo og bade hunden din til all oliven alt kommer av. Alle som har vasket gryter og panner vet hvor vanskelig det er å kvitte seg med fettete følelsen av olje: skåne hunden denne pinen ved å gi ham flere bad før all oljen er fjernet.

Det er også loppe krage som bruker urte og naturlige ingredienser for å bli kvitt flått og lopper. Hvis du ikke er komfortabel med å plassere noe med plantevernmiddel på hunden din, kan du se etter disse som et effektivt alternativ. Husk å være grundig når du prøver å drepe disse loppene: det tar bare en loppe for smitten å starte på nytt.