E2y

Hvordan du kjøper spedbarn eller baby slings

Mange foreldre velger baby stropper over andre bæretøy. Tilhengere av babyen stropper føler at stropper holder barnet tett til foreldrenes kropp som er viktig for emosjonell utvikling. De føler at babyer i slynge har sine behov oppfylt raskere enn andre babyer og de babyer er bedre integrert i det daglige liv, som igjen legger til deres utvikling.

Hvordan du kjøper spedbarn eller baby slings. Hvis mulig, prøv på så mange stropper som du kan med babyen.
Hvordan du kjøper spedbarn eller baby slings. Hvis mulig, prøv på så mange stropper som du kan med babyen.

Omsorgspersoner som bærer deres baby i slynge har sine armer og hender fri for husarbeid eller å ta vare på andre søsken. Du kan møte babyens behov for å ville bli holdt hele tiden, og vil fortsatt ha hendene fri til andre ting. Prøv å holde i tankene følgende tips når du handler og kjøpe et spedbarn fatle.

  1. Hvis mulig, prøv på så mange stropper som du kan med babyen. Øv de tingene du vil gjøre med din slynge på å holde hendene på søsken, huk, gå. Tenk deg breastfeeding i denne slyngen. Vil det være behagelig og lett å få babyen i posisjon? I tillegg er noen stropper fungerer bedre for høyere kvinner, mens andre er bedre for større kvinner. Noen stropper er ikke anbefalt for petite kvinner, mens andre er perfekt for dem.
  2. Prøv å finne ut hvordan du ønsker å bruke din baby. Noen stropper bare tillate typisk over skulderen posisjon, med babyen på din side, mens andre lar deg bære barnet ditt på ryggen, foran, hofte eller siden. Noen stropper er perfekt for å bære multipler-en på hver hofte.
  3. Hvor stor en slynge trenger du? Er du setter et spedbarn i den, eller en pjokk? Vil du fortsette å bruke din slynge når babyen er en smårolling? Hvis du ønsker en slynge for en pjokk, kan det være lurt å se på justerbare seg. Hvis du bruker en slynge for en pjokk, vil du ønsker en som støtter barnas vekt og lar deg holde barnas vekt med lite ubehag.
  4. Har du tenkt å amme mens barnet er i slynge? Noen mennesker finner justerbare stropper nyttig, mens andre finner stropper med polstring mer nyttig for amming.
  5. Liker du tanken på en slynge med polstring i skulder? Mange stropper har polstring som kan hjelpe hvis du bærer babyen i lange perioder av gangen. Men mange mennesker misliker den ekstra polstring, og den ekstra vekten.
  6. Hvor lenge vil du være iført seilet hver dag? Hvis du vil være iført din slynge hele dagen lang, trenger du en som er behagelig og distribuerer babyens vekt.
  7. Vil du ha et transportabelt slynge? Vil du ha en slynge med en pose eller en som kan brettes opp for å sette inn en bleie bag eller veske?
  8. Hva er det du skal gjøre i slynge din? Husarbeid, hagearbeid, matlaging, omsorg for andre søsken? Hvis du vil være svært aktive mens barnet er i sin slynge, vil du ønsker en slynge som holder babyen tett inntil kroppen din.
  9. Hva slags stoff ønsker du? Vil du ha en slynge som matcher dine klær? Eller ønsker du en grunnleggende farge? Vil du ha en slynge med et mønster eller en moteriktig slynge? Vil du ha en slynge laget av økologisk bomull?
  10. Gjør din forskning. Å finne den ideelle slynge, snakke med venner og familie for å se om de kan anbefale en slynge til deg. Snakke med folk i baby butikker, og din barnelege. Hvis du brukte en doula, kanskje hun har noen ideer for stropper. Hvis du ikke kan finne noen å snakke med, kan du prøve å finne en naturlig mommies klubb eller en La Leche League-stevnet i ditt område.