E2y

Hvordan du kasse trene valpen

En ren hjem uten alle opprydding

Kasse trening valpen skal hjelpe pottetrening og holde huset fritt for tygging og andre destruktive atferd som bedårende valper utstillingen.

Trinn 1

Kasse trening bør begynne så snart du tar valpen hjem. Når du har valgt din valp, kan du velge henne kasse. Du må velge størrelse og stil som passer dine behov. Valper er mer vanskelig å kjøpe kasser for på grunn av deres forestående vekst. Kassen bør være stort nok til at hunden å stå, strekke og snu komfortabelt, men ikke så stor at hunden skaper et rom for å sove og en plass for å fjerne avfall innenfor samme kasse.

Trinn 2

Hvordan du kasse trene valpen. Kasse trening bør begynne så snart du tar valpen hjem.
Hvordan du kasse trene valpen. Kasse trening bør begynne så snart du tar valpen hjem.

Velg en spesiell plass i huset for kassen. Ikke isolere valpen fra familien! En familie rom eller den er mer egnet enn vaskerom eller soverom. (Selv om natten, vil du kanskje valpen og hennes kasse på soverommet med deg.)

Trinn 3

Lokke valpen inn i buret med en godbit eller leke. Hvis hun er motvillig til å gå i buret, må du plukke henne opp og plassere henne i det. Hver gang du gjør dette, sier signalet ordet / setningen du har opprettet, for eksempel "kasse tid" eller "kennel opp".

Trinn 4

Gi henne masse ros når hun går inn og deretter bort, men bo i samme rom hvor hun kan se deg.

Trinn 5

En ren hjem uten alle opprydding. Velg en spesiell plass i huset for kassen.
En ren hjem uten alle opprydding. Velg en spesiell plass i huset for kassen.

Ignorere henne klynking og bjeffing, som er nesten uunngåelig. Hvis du fjerner henne fra buret på grunn av klynking og bjeffing du nettopp har mønstret henne til å tro at denne oppførselen vil alltid resultere i hennes ut av buret. (Hvis du etter 5-10 minutter er hun fortsatt klynking eller bjeffe, vil du kanskje gi henne en skvett vann med en sprayflaske.)

Trinn 6

Når valpen er rolig, ta henne ut for å spille og (forhåpentligvis) akterdekk. Valper trenger å bli tatt ut om en gang i timen og må bli undervist i denne alderen at deres kasse er ikke deres potte.

Trinn 7

Uten å forlate huset, tilbake valpen til buret for forlengelse perioder, men aldri så lenge at hun bruker sin kasse som en potte fordi du har unnlatt å ta henne utenfor.

Trinn 8

La valpen i buret og gå utenfor eller til garasjen hvor hun ikke kan se deg, men hvor du kan lytte til hennes reaksjon. Når hun føler seg komfortabel i buret hennes, forlate huset for å forlenge perioder, begynner så liten som 30 minutter og arbeider opp til 4-6 timer.


Snart vil valpens kasse føler meg som en liten bungalow at hun har alt for seg selv.