E2y

Hvordan du kan øke dine barnebarn

Det er ikke uvanlig for besteforeldre til å heve sine egne barnebarn

Det er ikke uvanlig for besteforeldre til å heve sine egne barnebarn. Uansett grunner tvinge deg inn i denne situasjonen, øke dine barnebarn kan være like tilfredsstillende som å oppdra egne barn. Forskjellen er imidlertid at du nå har mer erfaring og du har nå forskjellige verdier. Her ser du hvordan.

Være involvert

Hvordan du kan øke dine barnebarn. Være involvert.
Hvordan du kan øke dine barnebarn. Være involvert.

Være involvert. Start med å være involvert i ditt barnebarn virksomhet. I barnehagen eller grunnskolen, være involvert i den overordnede læreren foreningen slik at du har en idé om hva som skjer på skolen. Du kan også delta i hendelser som skolen har, slik at barnet vil vite at du er der og klar til å støtte ham. Også være klar over grenser, men siden ungdommer kanskje ikke nødvendigvis liker å se deg hele tiden. Dette varierer fra ett barn til den andre. Men en ting som går på tvers av alle barn er at du trenger å være involvert en eller annen måte, selv om det betyr rett og slett spørre ham om hans dag og tilbringe litt kvalitetstid med ham.

Godta forskjeller

Godta forskjell s. Deretter må du akseptere det faktum at det vil være mange forskjeller fra hvordan du hevet eget barn og hvordan du vil øke dine barnebarn. Først er alderen faktor. I PTA møter, ditt barnebarn klassekamerater foreldre vil trolig halvparten din alder eller enda mindre. Deretter må du innse at du ikke vil akkurat være i stand til å behandle dine barnebarn måtene du behandlet dine barn. Vanligvis besteforeldre er mer avslappet og mer komfortabel med å heve sine barnebarn, fordi de allerede har vært gjennom prosessen, og de vet allerede at noen feil og noen krumspring er rett og slett en del av pakken.

Godta likhetene. Likevel vil det også være noen likheter. Uansett hvor gammel du er, vil se barnebarnet ditt tar sitt første skritt, lære sitt første ord, gå til skolen for første gang, eller være en del av recital alle fortsatt være svært sjarmerende og noen ganger også med tårer i øynene stolte anledninger.

Forklar din side

Forklar din side. Sette regler rundt huset er fortsatt et must med alle barn. Men, pass på å velge de reglene du implementere og at du har en grunn for instilling dem. Noen vil kanskje si at barn er mer plagsom i disse dager, mens andre vil hevde at barn blir smartere og få hodet av sine egne i en tidligere alder. Poenget er imidlertid at du bør være klar til å forklare din side når du innføre regler. La barnet å legge inn sine meninger også når det gjelder regler, slik at du også vil forstå hans side.

Balansere tid

Det er ikke uvanlig for besteforeldre til å heve sine egne barnebarn. Godta forskjell.
Det er ikke uvanlig for besteforeldre til å heve sine egne barnebarn. Godta forskjell.

Balansere tiden din. Uansett hvor søt og sjarmerende den lille barnebarn er, bør du balansere tiden mellom ham og dine egne venner. Tillate ham å bruke litt tid på å snakke med vennene dine slik at dine egne venner vil vite hva du driver med og hvem du arbeider med. Men også gi ham tid til å leke med sine egne venner. Dette vil også gi deg tid til å ha det gøy med dine egne venner.

Til slutt, være sikker på å vise barnebarn mye kjærlighet. Husk at dine barnebarn vil vurdere deg som sin far og morsfigur alt i ett, som er sko som er ganske utfordrende å fylle - selv om du allerede har fylt dem i det siste.