E2y

Hvordan du kan hjelpe barnet ditt med en audition

Foreldre bør alltid være støttende for sine barn

Foreldre bør alltid være støttende for sine barn. Noen barn ønsker å være skuespillere, og det er din jobb som forelder å sørge for at barnet ditt er klar for det som skal komme. En av de tingene du bør hjelpe barnet med er auditions. Audition for ulike roller kan være stressende for foreldrene også. Det er best å være forberedt og hjelpe barnet ditt forberede også.

Her er noen tips du kan bruke for å hjelpe barnet ditt med en kommende audition:

  • Planlegg. Når du er klar over audition, arbeide på hva planen vil være for den dagen. Bestem hva tid du har til å forlate huset for å komme til audition plassering på tid. Det er best å sette av tid kvote slik at du fortsatt vil være på gang, selv om det ikke er trafikk. Sørg for at du vet retningslinjer til stedet.
  • Forbered klær. Dette er en morsom aktivitet som du kan gjøre sammen med barnet ditt. Du kan plukke ut klær sammen for å se hva som passer best for audition. Holde det rent og enkelt. For jenter er det beste antrekket en enkel kjole, og for gutter, en polo-skjorte og denim jeans er å foretrekke. Du trenger ikke å kle den delen av tegn eller ta noen rekvisitter ikke uttalt.
  • Gå over linjene. Gå over linjene på skript for å hjelpe barnet ditt levere den på riktig måte. Hvis barnet ikke vet hvordan du skal lese ennå, hjelpe ham huske linjene. Vær åpen for ulike tolkninger, slik at du kan se hva som ser best. Øv hver dag frem til audition dagen kommer, men ikke overdriv eller barnet ditt kan føle seg altfor presset under audition dagen.
  • Slapp av. Når audition dagen kommer, vente på din tur på venterommet stille. I løpet av denne tiden, kan du la barnet lese en bok mens du venter på sin tur. Det er ikke tilrådelig å praktisere siden praktisere vil bare legge mer press på barnet ditt. Du kan også bruke denne tiden til å stelle barnet og sørge for at han ser presentabel.
  • Ros barnet ditt. Etter auditions, sier noen gode ord til barnet ditt for oppmuntring og for en gjør en god jobb. Ikke bekymre deg for mye om hvordan audition gikk eller dette kan stresse ut barnet.
  • Ikke vent. Ikke vent ved telefonen eller ringe byrået hverdagen selv om audition gikk bra. Det er best å bare gå videre og gå til andre auditions.


Hvordan du kan hjelpe barnet ditt med en audition. Foreldre bør alltid være støttende for sine barn.
Hvordan du kan hjelpe barnet ditt med en audition. Foreldre bør alltid være støttende for sine barn.

Dette er noen av de tingene du kan gjøre som forelder når barnet ditt har en audition. Ikke mist motet hvis barnet ditt ikke får den delen. Vis barnet at det er greit å ikke bli plukket for en karakter siden det er mange barn audition, og det er kanskje ikke den rette rollen for dem. Gi noen oppmuntrende ord og se etter andre audition hvor barnet kan prøve igjen.