E2y

Hvordan du kan dekorere sommer bryllup

En sommer bryllup gir fordelene av godt vær, en lett og uformell setting, og ha den velkjente juni bryllup, som er en favoritt for par. Dekorere sommeren bryllupet kan være enkel og grei, spesielt hvis du skal gjøre det i friluft.

Velge plassering

Velg plasseringen. Beliggenheten er ofte den fremste bekymring når du gjør en sommer bryllup. Du kan gå for en utendørs plassering for både service og mottak hvis kirken tillater det. Ellers vil du måtte betale for et bryllup inne kirkens lokaler. Når du velger et sted, har du flere alternativer. Noen par ønsker å gifte seg på stranden. Noen foretrekker hagen. Sommeren gir deg mange muligheter. Du kan også gå til lokale øyer, gårder eller vingårder, som kan gi storslått natur med greenene som bakteppe.

Velg riktige farger

Velg de riktige fargene. En farge motiv er ofte behandlet med førsteklasses bekymring i et bryllup. Dette vil vanligvis omfatte brude entourage sin kjoler og innredningen under seremonien og mottak. Sommer bryllup gå bra med lyse farger inspirert av naturen, for eksempel himmel blues og solnedgang appelsiner. Du kan også gå for grønt og rosa, som vanligvis går godt med solnedganger og med stranden som bakteppe.

Fremheve

Hvordan du kan dekorere sommer bryllup. Velg de riktige fargene.
Hvordan du kan dekorere sommer bryllup. Velg de riktige fargene.

Fremheve. Enten du går for en strand bryllup, eller en hage bryllup, må du fremheve hendelsen med brikker som passer til temaet. For eksempel, hvis du skal holde resepsjonen på stranden, bør du inkludere skjell og andre strand-relaterte gjenstander på tabellene gjest. Hvis du vil holde det på en vingård, kan du legge boller av druer eller frukt som et kjernepunkt.

Velg blomster

Velg flower s. I buketten din, og som et midtpunkt for hodet tabellen og tabellene gjest, velger sommer blomstrer. Gå for en tropisk utseende med hibiskus blomster og andre blomstrer i lyse fuksia eller oransje.

Gå for en sommer-inspirert tema

Gå for en sommer-inspirert tema. De fleste sommer bryllup ville bruke sommer-inspirert tema. For eksempel, hvis du går for en utendørs mottak, kan du dekorere stedet i en Hawaiian tema. Området kan være komplett med fakler, tikis, og en luau-type buffet bord. Få nok ananas å fremheve hodet bord og buffet tabellen.

For å fullføre Hawaiian utseende

Gå for en sommer-inspirert tema. Gå for en sommer-inspirert tema.
Gå for en sommer-inspirert tema. Gå for en sommer-inspirert tema.

For å fullføre Hawaiian utseende, kan du ha ditt parti servere kjole i riktig drakt. For eksempel kan de være i bastskjørt, og de kan bære Hawaiian-inspirerte hodeplagg. For en ekstra touch av autentisitet, kan du leie brann dansere, som kan legge til underholdning.

Dekorer lysthus eller bue

Dekorer lysthus eller bue. Hvis du vil holde et utendørs bryllup, vil du sannsynligvis være å ha seremonier under en bue eller lysthus. Du bør også dekorere dette med blomster overalt. Igjen, velger lyse sommerblomster.

Gifte i sommer kan være en fornøyelig affære

Gifte i sommer kan være en hyggelig affære. Husk å holde gjestene komfortabel i den ofte trykkende sommervarmen. Tiden før 10 am, og etter 15:00 er vanligvis den mest ideelle, så 10-3 er de travleste timene når det gjelder varme. Mest av alt, bør bruden og brudgommen nyte starten av deres ekteskap.