E2y

Hvordan du kan dekorere med ballonger på en baby shower

Dekorere en baby shower med ballonger kan være en rimelig måte å krydre opp stedet og lyse opp festlig stemning. Ballonger kan enkelt kjøpes fra en fest forsyninger butikken. Selv håndverk butikker og varehus vil ha disse. Du bør vurdere noen ting når dekorere med ballonger for en baby shower, skjønt.

  • Først vurdere åstedet for baby shower. Vil det være på en restaurant, eller vil det være i noens hjem? Om det vil være hjemme, bør du vurdere hvor stort rommet er. Kan du knytte ballonger til stoler? Kan du enkelt bruke tape til å feste ballonger til veggen? Hva med å la ballonger flyter fritt på taket? Kan du gjøre ballongene med ekstra lange bånd, slik at du kan knytte litt smokker og rangler på endene? Vil restauranten tillate ballonger? Hvis du feirer på en restaurant, må du kanskje holde ballonger mer dempet.
  • Vurdere fargene på ballongene du ønsker å dekorere med. Hvis du allerede vet barnets kjønn, så kan du bruke bestemte farger, som blått for gutter og rosa for jenter. Hvis foreldrene 'vet ikke ennå, gå for andre pastell farger som grønt, gult og selv lilla. Du kan også gå for villere eller mer levende farger hvis du vet at partiet vil ha ikke-tradisjonelle mennesker. Farger kan omfatte elektrisk blå eller sjokkrosa.
  • Hvis baby shower er mer tradisjonell eller formell, så bør du vurdere duse og nøytrale farger. I disse tilfellene, hvit alltid fungerer best. Du kan bare be dekoratør eller de ansatte til å holde ballonger på synlige steder, som bak stoler, i nærheten buffet tabellen, og lignende. Hvis det er et sted for en kake og gaver, er dette også et utmerket sted å holde ballongene i.
  • Vurdere å være crafty på festen. Kan du få ulike størrelser ballonger, slik at du kan lage ballongdyr, som hunder, sommerfugllarver, og lignende. Du må øve litt med kronglete og partisjonering ballonger for å lage et dyr.
  • Du kan også vurdere å kjøpe pre-formede ballonger for baby shower. Disse er allerede formet som dyr eller ulike gjenstander, som kan være en morsom måte å sprite opp utseendet på en fest.
  • Du kan også gå for ballonger med dekor og utskrifter. Disse vil hjelpe deg å sette stemningen lettere. For eksempel kan du ha ballonger trykt med "Å ha en baby ..." Noen ballonger allerede har kommet med bilder og farger av favoritt tegneseriefigurer.
  • Del ut ballonger til gjester når du starter festen. Denne måten, de har noe å bringe hjem til barna sine.


Ballonger er en utmerket måte å krydre opp en fest

Hvordan du kan dekorere med ballonger på en baby shower. Først vurdere åstedet for baby shower.
Hvordan du kan dekorere med ballonger på en baby shower. Først vurdere åstedet for baby shower.

Ballonger er en utmerket måte å krydre opp en fest. Pass på at du kjøper ballonger av passende størrelse og stil. Pass på at du også kjøpe ballonger i riktig farge for publikum du forventer å komme på baby shower. Husk å være trygg, skjønt. Hvis du bruker helium ballonger, ikke la disse få nær varme eller matlaging og kjøkken verktøy, som de kan eksplodere.