E2y

Hvordan du gjør din kjæreste foreldrene som deg

Alle ber for mr

Alle ber for mr. Høyre og hvis vi fant ham, er den neste tingen som vi forventer å møte sine foreldre og håper de vil like oss i retur. Du kan ha en vanskelig tid med mamma og pappa, men det betyr ikke at du tar å stoppe opp. Dette er en flott mulighet til å vite hva som vil glede dem og bruke den som din fordel. De første, andre og tredje møter kan være ubehagelig for deg og hans foreldre. Men etter en tid, vil du sikkert overgå den vanskelege scenen ved å gjøre følgende:

Hvordan du gjør din kjæreste foreldrene som deg. Høyre og hvis vi fant ham, er den neste tingen som vi forventer å møte sine foreldre og håper de vil like oss i retur.
Hvordan du gjør din kjæreste foreldrene som deg. Høyre og hvis vi fant ham, er den neste tingen som vi forventer å møte sine foreldre og håper de vil like oss i retur.

Først, ikke noen gang konkurrere med familiens oppmerksomhet mest spesielt med moren sin. Mors tendens til å være overbeskyttende til tider. Unødvendig å si, han ønsker bare det beste for sin sønn. Som det sies, "Mødre Knows Best". For nå, mener hun at du er forstyrrende sin sønn på noen måter, kan det være i skole, arbeid i å oppnå sine livslange drømmer, og så mange flere. Berolige kjæresten din at du vet hvor foreldrene kommer fra, og du er med ham for å gi ekstra støtte og inspirasjon.

Andre, hvis introduksjoner ble gjort, ikke prøv å være bestevenner med dem på et øyeblikk. Hold avstand og være deg nådig at hans folk får sammen med deg. Det tar tid før din fremtid i lovs ønsker deg velkommen til familien. Som nå, de bare ser deg som en av de "mange" jenter som hans sønn datoer. Så ikke bli altfor begeistret om dette hele få-til-kjenner hverandre scenen. Det vil komme naturlig etter hvert, og du vil innse at du ikke trenger å overdrive alt.

Tredje

Tredje, fortell kjæresten din at du bryr deg om ham og hans forhold til sine foreldre. Boys vil alltid være gutter. De trenger å bli fortalt det meste av tiden hvor mye de er elsket, omsorg og verdsatt. Når du fortalte ham at du er bekymret for hans familie på samme måte som han er med dem, definitivt han vil være glad. Og dette er din billett til å vinne hans kjærlighet enda mer, men sørg for at du er oppriktig når du sier at "du bryr deg om hans foreldre". Når han fikk vite at du bare er falsk alt, vil han slå tilbake og fortelle deg at hans foreldre er alle langs høyre om deg. Og dette er det skumleste ting som vi ikke ønsker å høre.

Til slutt

Til slutt, respektere deg selv. Du kan ha en vanskelig tid å tjene sin godkjenning så være sivile om situasjonen. Det er ikke behov for et rush. Hvis du føler at på noen måter at du blir skjøvet rundt, fortelle kjæresten din om det. Han har rett til å beskytte deg så godt og neste gang, kan foreldrene endre sin oppførsel mot deg. Forhåpentligvis.

En rekke bøker antydet at det finnes måter å imponere kjæresten din mor og far. Så før du møter sine kjære foreldre, gjør din forskning og den beste personen som kan gi deg den informasjonen er ikke mindre enn kjæresten din.