E2y

Hvordan du bruker en lomme bleie

Engangsbleier er dyrt og bleie utgifter kan holde samler inntil barnet er gammel nok til å stoppe iført en. Den mest populære erstatning for dette er en lomme bleie fordi du bare trenger å vaske den for å bruke den igjen. Hvis du er en mor eller en far som ønsker å kutte utgifter, bruker en lomme bleie. Så hvordan fungerer en lomme bleie nøyaktig fungerer og hvorfor er det populært?

Hvordan du bruker en lomme bleie. Å vaske bleie, legger du brukte bleie i en bleie bøtta.
Hvordan du bruker en lomme bleie. Å vaske bleie, legger du brukte bleie i en bleie bøtta.

En lomme bleie består av tre deler: det indre laget består av semsket skinn eller duk, den vanntette ytre lag og innsatsen som du plassere i mellom lagene. Den semsket klut eller fleece indre del beskytter babyens hud fra utslett ved å tillate væsken å passere gjennom duken inn i det absorberende innsatsen lett. Innsatsen absorberer urin og holdes der. Faktisk, når du tar på den innerste laget, synes det veldig tørt. Søvn blir kontinuerlig, spesielt i løpet av natta fordi barnet ikke føler seg fuktighet i motsetning til med en disponibel bleie. Babyens poo kan lett falle av det innerste laget under vask, så endring og vaske bleie er ikke så ekkelt som du tror det er. Du kan bruke lomme bleie så mange ganger du vil og så mange barn som mulig. Men hvis det er noe som rewashed for ofte, akkurat som dine egne skjorte, vil det lett bli utslitt. Men ved hjelp av en lomme bleie ett hundre og femti ganger, og flere er definitivt billigere enn å kjøpe engangsbleier. Gå videre og beregne.

Nå for prosessen med å bruke en lomme bleie, følger tipsene nedenfor:

  • Det finnes forskjellige typer pocket bleier og innlegg. Prøv en først før du kjøper mye av det så du kan sjekke om det passer babyen helt fint.
  • Lær når du skal endre lomme bleie. Dersom bleie lukter morsomt, så bør du endre det med en gang.
  • Å vaske bleie, legger du brukte bleie i en bleie bøtta. For å fjerne lukt, strø i bunnen av bøtta med natron. Når bøtta er full av bleier, plassere dem i vaskemaskinen med vann og en kopp med eddik (legg dette bare hvis bleiene har ammoniakk lukt). Start pre-skylling.
  • Etter skylling, erstatte det kalde vannet i vaskemaskinen med varmt vann. Start vaskeprogrammet på høyeste nivå. Legg bare en fjerdedel av mengden vaskemiddel pulver du vanligvis bruker for full last. Unngå å bruke tøymykner og blekemiddel da dette kan være skadelig for babyen og kan føre til utslett. Bleach kan også redusere levetiden på bleie. Dessuten kan tøymykner redusere kraften i absorpsjon av innsatsen.
  • Etter skylling, henge bleiene til tørk. Eller du kan tørke dem i tørketrommelen.
  • Ikke strekke de elastiske bleier etter at de kommer ut av tørkeren fordi de fremdeles er varme. Vente til de avkjølt og deretter kan du bruke dem igjen.

Babyen kan fortsatt bruke en liten størrelse lomme bleie selv om han har vokst seg større fordi bleie kan strekkes. Bruk bleier så mange ganger som du kan, men det er bedre hvis du har masse på lager. Jo mer lager av lomme bleie, jo mindre de gangene du må vaske og jo lenger levetid.