E2y

Hvordan delta på en baby musikk klassen

Babyer er alltid i harmoni til musikk, selv som spedbarn

Babyer er alltid i harmoni til musikk, selv som spedbarn. Mødre og deres babyer dele dette spesielle musikalske forhold fordi mødrene er den som ville gjøre sine babyer lytte til musikk av innstillingene sine. Studier viser at å lytte til musikk mens de fortsatt inne i mors liv bidrar til å fremme hjernens vekst og utvikling. Når barnet er født, foreldre melde barna sine til musikk skolen, hvor de lærer å synge og danse, som er en perfekt bonding tid med foreldrene bortsett fra barnets glede og utdanning. Barn blir eksponert for ulike musikkinstrumenter, sanger og andre barn også, som kan være en god måte å få venner.

Her er noen tips når du følger barnet ditt til musikk skolen:

Hvordan delta på en baby musikk klassen. Se etter en god musikkskole.
Hvordan delta på en baby musikk klassen. Se etter en god musikkskole.

  • Se etter en god musikkskole. Det er best å se etter en god musikkskole, helst en av disse anbefales institusjoner som vil gi barnet riktig trening. Sjekk også om at skolen har et program for babyer eller barn. Sjekk også for vurderinger om skolen. Ideelt sett bør skolen være i nærheten av hjemmet ditt. Vanligvis, barnehager tilby musikk programmer.
  • Spør en venn til å ha ungen hans bli med barnet ditt. Læring er alltid gøy med venner. Så hvis du tilfeldigvis har en venn som har en gutt som er på samme alder som deg, hvorfor ikke invitere ham til å melde sitt barn på samme skole? Det er mer moro hvis barnet ditt har en venn på samme alder som ham eller henne. Men bare i tilfelle du ikke gjør det, det er mange mammaer og pappaer på musikkskolen! Det er ikke bare ungen som vil få venner, men du vil, også!
  • Forberede barnet for skolen. Den beste måten for barnet å lære mer fra skolen er å ha ham eller henne godt uthvilt og velfødde. På denne måten vil han ikke være trøtt og grinete i skolen. Spise ham har før skolen, så i timene, vil han ikke bli sulten og be om mat. Gi ham mat i timene vil bare distrahere ham og gjøre ham lære mindre enn vanlig, og vite hvordan barnas oppmerksomhet kan lett bli viderekoblet til andre ting.
  • Ta deg tid til å lytte. Det tar litt tid før barn vil endelig lære å forstå musikalske konsepter, sanger og danser. Det er derfor det er lurt å lære barnet å oppføre seg, lytte og delta i klassen. Men, ta deg tid til også å lytte til instruktøren, for han eller hun vil gi tips og forslag til aktiviteter for å øve hjemme.
  • La barnet være seg selv. Gi barnet frihet til å sette sin egen læring tempo. Ikke tvinge ham til å delta i alle aktiviteter, fordi dette vil bare frustrere ham til ikke å fange opp med de andre. Etter hvert vil han lære på egen hånd, og vil være i stand til å synkronisere med barna i virksomheten. Men pass på at han er klar og oppdatert med leksjonene.
  • Gi barnet ditt en belønning. Dette er en av de beste måter å oppmuntre barnet til å møte sine potensialer. Etter klassen, gi barnet litt tid til å slappe av og lade seg selv. Gi ham en yummy godbit, som iskrem. Eller, kjøp ham en token for å gå på skole og gjør det bra. Også gi ungen en belønning hver gang han gjør take-home aktiviteter utmerket.

Musikkskole er alltid gøy

Musikkskole er alltid gøy, og det vil bare bli mer moro for barnet ditt hvis du hjelper ham eller henne utforske fritt, finne sin egen serie, og plukke opp sitt eget tempo. Foreldre er der for å støtte og omsorg, og det er i deres hender til å lede og delta sammen med sine barn i musikkskolen. Synge og danse med dem. Disse aktivitetene utgjør et livslangt vennskapsbånd.

Babyer er alltid i harmoni til musikk, selv som spedbarn. Spør en venn til å ha ungen hans bli med barnet ditt.
Babyer er alltid i harmoni til musikk, selv som spedbarn. Spør en venn til å ha ungen hans bli med barnet ditt.