E2y

Hvordan de skal reagere når verbalt angrepet

Verbale angrep er svært vanlig

Verbale angrep er svært vanlig. Nesten alle av oss har opplevd å bli verbalt angrepet minst en gang i våre liv. Verbale misbruk kan beskrives som en form for misbruk som bruker språket som dets midler for å angripe en person. Selv vokal angrep er den vanligste typen verbal mishandling, kan det også komme til uttrykk gjennom skriftlig språk, også.

Opplever en verbal angrep kan være ødeleggende for noen. Noen til og med bli deprimert når ting blir verre. Å vite hvordan man skal svare på slike angrep er svært viktig for å beskytte oss mot mulige følelsesmessig skade. Følgende er noen nyttige tips som kan hjelpe deg å overvinne verbale angrep.

  1. Forstå hva verbal mishandling er. Å vite hvordan å identifisere utskjelling er viktig å hjelpe en person finne ut hva eventuelle tiltak må iverksettes. Vanlige tegn på verbal mishandling inkluderer manipulering av ord, disrespecting og kritisere en person hele tiden, bevisst ydmykende en person, noe som gjør at folk føler seg elsket, poserer trusler, trakassering og skylde på andre.
  2. Bestem hvordan du skal håndtere dette misbruket. Når du er sikker på at du blir angrepet verbalt, er det på tide å håndtere problemet ved å bestemme de nødvendige tiltak som du bør ta. Det er forskjellige måter å håndtere denne typen misbruk. Men det aller første du må gjøre er å kontrollere deg selv og ikke la det de sier påvirker dine følelser. Dette er akkurat hva de vil, for du å bli berørt. Gi dem det de ønsker skal gi dem det privilegium å angripe deg kontinuerlig.
  3. Vite forskjellen mellom å svare og reagere. I stedet for å reagere på hva som ble sagt til deg, lære å svare på en forsvarlig måte. I stedet for å få dine følelser spise deg, bruke ditt sinn og håndtere saken på en problem-sentrert måte. Den beste måten å gjøre dette på er å ta den personen ordentlig og oppgi ditt uenighet.
  4. Ignorer det verbale angrepet. Du kan alltid se bort fra denne typen angrep. Dette er faktisk den beste måten å håndtere dette problemet. Hvis du ignorerer person, er tendensen at han vil plukke på noen andre.
  5. Rapportere angrepet til myndighetene. Vet dine rettigheter. Hvis ting kommer ut av hånden, er det best å rapportere om angrepet til myndighetene. Noen land har en lov mot verbal mishandling. Sjekk på nettet og kjenner dine rettigheter.
  6. Diskutere situasjonen med en støttegruppe. Du kan fortelle dette til dine venner, familie eller en støttegruppe. Dette kan faktisk hjelpe deg å takle problemet på riktig måte. De kan også hjelpe deg snakke med personen misbruker deg og fortelle at personen tilbake av.

Dette er noen nyttige tips som kan hjelpe avtale med verbale angrep

Hvordan de skal reagere når verbalt angrepet. Forstå hva verbal mishandling er.
Hvordan de skal reagere når verbalt angrepet. Forstå hva verbal mishandling er.

Dette er noen nyttige tips som kan hjelpe avtale med verbale angrep. Husk den beste måten å håndtere denne typen ting er å ignorere den personen som angrep deg. Hvis du vet at du er bedre enn de er, bør du ikke holde fokus på hva andre folk sier om deg. Du vet selv bedre enn noen gjør. Ikke la deres ord påvirke deg på noen måte mulig.