E2y

Hvordan date uten å gå blakk

Går ut betyr ikke bryte banken

Går ut betyr ikke bryte banken. Enten du er på første date eller har vært å se hverandre på en stund, tenker på kreative måter å henge ut kan sette en belastning på lommeboken din. Tenk utenfor boksen, være kreativ og du kan fortsatt vise din spesielle noen en flott tid uten å gå til fattighuset. Ikke la mangel på penger stoppe deg. Her er hvordan å date noen uten å gå blakk.

  1. Hvis det er din første date, gjøre noe annerledes. Middag og en overgang er så klisjé, og ikke minst dyrt. Hvorfor ikke gå til parken og ha en piknik? Be henne ut på en lørdag ettermiddag. Gjør noen smørbrød eller få noe å ta ut, ta et teppe og du er flink til å gå. Det vil sikkert bli en minneverdig dato og din date vil være veldig smigret at du gikk den ekstra mile å tenke på noe unikt. Det skriker ikke at du er en billig mann, men en som ønsker å imponere.
  2. Gjøre aktiviteter som du liker å gjøre sammen. Hvis dere begge er atletisk, hvorfor ikke ta sykkelturer sammen? Eller gå til en innendørs gym og prøve fjellklatring? Prøv gaming hvis du er i dataspill.
  3. Gå på en frokost eller lunsj date. Det er billigere enn lunsj eller middag, er det ikke behov for dessert, kaffe er drikken, og du kommer til å starte dagen sammen. Finn din favoritt diner og dele noen vafler og pannekaker. De fleste mennesker spiser ikke en tung frokost likevel slik at det er mindre å bestille.
  4. Stek i henne. Gjenskape en romantisk atmosfære i din egen leilighet. Dim lysene, sette ut noen stearinlys, spille litt dempet musikk og lage en enkel rett. Biff og poteter er en sikker vinner. Eller laste ned en oppskrift på nettet og lage en pastarett. Hvis du ikke har noen kulinariske ferdigheter overhodet, har en venn koker for deg. Dagligvarer er mye billigere enn et måltid på en restaurant. Du trenger ikke å vente på en tabell, og du har alle personvernet du trenger.
  5. Dra nytte av aktivitetene i byen din. Hvis det er en lokal messe, gå til det. Sjekk ut Bondens marked sammen. Kanskje det er et gratis show i parken. Gå på museum eller kunstutstilling på gratis pass dager.
  6. Gå til stranden. Det er gratis, moro, og du får vist frem din bikini kroppen. Arbeid med brunfargen eller kaste rundt Frisbee, er det en flott måte å tilbringe ettermiddagen.
  7. Hvis du bor i nærheten av en vingård, får i bilen og dra på tur med vinsmaking. Tilbring ettermiddagen nipper til vin og spise ost, for gratis eller en liten avgift. Bare sørg for at du holder deg innenfor den juridiske drikking grensen slik at du ikke får en DUI.
  8. Gå på en gruppe dato. Gjør en grill i parken eller på noens bakgård. Gjør det til en spleisefest parti slik at kostnadene er delt. Ta med Nintendo Wii eller kaste rundt fotball. Alle har en flott tid, får du vite hverandres venner, og du trenger ikke å bruke så mye.

Det tar ikke bare penger til å imponere en jente

Hvordan date uten å gå blakk. Hvis det er din første date, gjøre noe annerledes.
Hvordan date uten å gå blakk. Hvis det er din første date, gjøre noe annerledes.

Det tar ikke bare penger til å imponere en jente. Putting forsiktig tanke til en dato viser henne at du bryr deg. Datoer trenger ikke å være dyrt å være morsomt. Det som teller mest er forbindelsen du har med hverandre, og at tiden sammen lar deg bli kjent med hverandre bedre.