E2y

Hvordan date din venns romkamerat

Når du har en venn som har en samboer som du er interessert i

Når du har en venn som har en samboer som du er interessert i, hvordan du går om å be om at vennen ut uten at det påvirker ditt vennskap? Denne situasjonen må håndteres med hvite hansker siden ting kan bli ganske anstrengt. Her er hvordan å date din venns romkamerat.

Hvordan date din venns romkamerat. Vurdere din tiltrekning til romkamerat.
Hvordan date din venns romkamerat. Vurdere din tiltrekning til romkamerat.

  1. Vurdere din tiltrekning til romkamerat. Er du bare interessert fordi hun er noen nye eller tror du virkelig at du kan ha noe på gang? Er det verdt å risikere vennskapet for en sjanse til å gå ut med denne personen? Hvis du bare kommer til å spille henne, hoppe over det. Du vil sette din romkamerat i en vanskelig posisjon i å måtte forholde seg til to personer som kan ende opp med ikke å like hverandre.
  2. Vurdere ditt vennskap. Hvor nær er du med denne personen? Hvis ting ikke fungerer, kan du ikke være i stand til å se denne vennen igjen. Du vil enten føle seg altfor rart å gå igjen, eller romkamerat kan flytte ut forlate din venn uten noen til halve leien med.
  3. Snakke med vennen din om det. Spør henne om det er ok å date henne romkamerat. Sjansen er, vil hun fortelle deg hva hun føler. Hun kan ikke føle seg komfortabel eller ønsker å håndtere din dating hennes romkamerat og alle de komplikasjonene som følger med det. Hvis hun vet at du har et dårlig rykte med kvinner eller hun ikke ønsker å risikere å få deg komme sammen da bruddet, så hun vil si nei. Hvis hun føles rart om det eller ikke synes begeistret for ideen, back off. Det er andre fisk i havet. Hvis vennen din sier det er ok, trå varsomt.
  4. Prøv bakdør tilnærming. Spør din venn for tilbakemelding om romkameraten hennes. Ha henne evaluere eller spørre henne romkamerat om hun ville være interessert i å se deg. Romkamerat kan sende ut en føler at ja hun er interessert eller ikke glemme det. Hvis romkamerat sier nei, det sparer deg bryet med å måtte be deretter å bli skutt ned. Så da er det ingen forlegenhet.
  5. Prøv å bli kjent med romkamerat i et uformelt miljø. Poenget med dating er å bli kjent med den andre personen bedre. Kanskje du kan gjøre dette ved å chatte med henne når du kommer over. Eller har din venn bringe henne romkamerat sammen under gruppen sammenkomster.
  6. Hvis du begynner å date, ta det rolig og være veldig snill mot henne. Uansett hva du gjør og hvordan du vil trolig lande på din venns ører. Ikke vær en dust rundt romkamerat, eller du risikere muligheten for at hun vil klage og snakke med vennen din om deg, setter deg i en svært vanskelig situasjon.
  7. Prøv ikke å henge ut på leiligheten hennes, spesielt når vennen din er der. Du kan lage din venn føler for ubehagelig. Prøv å holde de to relasjoner separat.

Hvis du ender opp sammen, så du har din venn til å takke

Hvis du ender opp sammen, så du har din venn til å takke. Hvis du bryter opp, ikke være en idiot og fortsette å behandle hverandre godt. Vær høflig og ikke noen gang sette din venn i midten ved stadig å be om tilbakemelding når du begynner dating eller hvis du bryter opp.