E2y

Hvordan bytte din gamle kjæreste for en ny og forbedret en

Har du begynt å føle seg stadig opprørt av kjæresten din holdninger? Føler du deg lei i det faktiske forhold? Har du hatt en nylig skuffelse? Hvis svarene er ja, er dette likevel ikke grunn nok til å vurdere å endre selve kjæreste for en annen.

Jeg anbefaler alltid å lytte til ditt hjerte veldig nøye

Jeg anbefaler alltid å lytte til ditt hjerte veldig nøye. Ditt hjerte er den eneste som, selv når såret, kan fortelle deg sannheten. Jeg er en sterk tro på å redde kjærligheten så lenge du kan, fordi du har investert tid, din styrke, ditt hjerte og ditt sinn inn i forholdet. Men hvis du virkelig er fornøyd, er det bedre å si farvel. Psykologer som Vladimir og maria mercedes de Gessen forklare at 'utrygghet er den viktigste grunnen til at menneske holde å holde på allerede kjent, selv om det betyr at de er ulykkelige og deres fremtid er i fare. " Men er dette rettferdig for deg?

Du har rett til å gå for hva du drømmer om

Hvordan bytte din gamle kjæreste for en ny og forbedret en. Vær oppmerksom på at vi alltid kan endre våre sinn og ta i bruk nye måter å tenke på.
Hvordan bytte din gamle kjæreste for en ny og forbedret en. Vær oppmerksom på at vi alltid kan endre våre sinn og ta i bruk nye måter å tenke på.

Du har rett til å gå for hva du drømmer om. Prøver å finne partner som du drømmer om vil bringe en ny ånd inn i livet ditt, og vil få deg til å innse at du fortjener (og kan ha) hva du vil. Hvis du føler det er på tide å gå videre og se etter hva du virkelig ønsker i livet ditt, vær så snill, ikke vær redd for å ta en ny risiko, for å møte flere mennesker, for å finne mannen som gjør at du føler forelsket igjen. Det kan skje at etter så og så, kommer du tilbake til den samme gamle kjæreste (hvis han fortsatt ønsker å returnere til deg), men minst vil du vite med visshet om at han er det du alltid har ønsket. Når du bytte din gamle kjæreste for en ny og forbedret en, forstår at alt er en prosess, det vil ta litt tid og litt innsats, men det er mulig. Her er noen trinn som kan hjelpe:

  1. Vær oppmerksom på at vi alltid kan endre våre sinn og ta i bruk nye måter å tenke på. Vedta nye måter å tenke på vil ikke skje over natten, for det er en lang prosess. Kanskje det faktiske forhold er hva du leter etter i en bestemt øyeblikk, og du likte det, men liv, nye omstendigheter og erfaringer gjør oss utvikle seg, vokse og modnes. Vi har rett til å endre våre sinn. Hvis du synes synd på den gamle kjæreste fordi han kanskje ikke vil forstå denne situasjonen, og du er redd for å såre ham, ber jeg deg å tenke på skaden du forårsaker allerede ved å holde ham ved din side og ikke gi deg både mulighet til å lete etter lykke. Du er lure ham, og du lure deg selv.
  2. Husk at du alltid fortjener noe bedre. Ifølge antropologen Helen Fisher , PhD, er det faktum av å lete etter nye partnere del av vår evolusjonære tilstand som mennesker. (Akkurat som de fleste dyrearter er ute etter den beste mannlige å konstruere vår familie, så vi er.) Forfatter Carlos Malo de Molina sier at kvinner klager over mangel på kommunikasjon, mangel på romantikk og mangel på sensualitet i sine relasjoner. På den annen side, menn alltid se etter mer eventyr, mer følelser og mer eksperimentering. Hei, må vi slutte å fokusere på manglene og begynne å se på fordelene ved å ha våre liv være vår egen. Kvinner fortjener noe bedre.
  3. Du kan forelske seg i mer enn én gang. Helen Fisher forskning har vist at forelskelse er knyttet til en kjemisk prosess som foregår i hjernen vår, så hvem sier at denne prosessen, som kjemisk, ikke kan gjentas om og om igjen? Det er mulig. Vurderer dette, er det ikke bare én kjærlighet i livet ditt. Det er så mange du vil, men ulike slag. Mange år siden jeg kjente en hyggelig mann som var en poet. Hver gang jeg så ham, ville han fortelle meg: "Å, denne gangen har jeg funnet ekte kjærlighet i livet mitt, men denne gangen mener jeg det er jeg forelsket Det er ingen andre som denne jenta..." For å være ærlig, så jeg ham syv forskjellige tider i fem år, og hver gang han fortalte meg det samme uttrykket om de syv jentene som han hadde et romantisk kjærlighet med. Du trenger ikke å bo festet til noen og være ulykkelig. Se etter hva du ønsker og bli forelsket igjen.
  4. Lag en liste over gode og dårlige egenskaper det faktiske kjæreste. Dette vil hjelpe deg å identifisere de sider du liker og de du ikke vil fra neste kjæreste. For eksempel: "Han er veldig oppmerksomme på mine behov" eller "Han har alltid foretrekker å gå ut med sine venner og se en fotballkamp i stedet for å gå ut med meg. ' Du kan finne balanse i et forhold for å akseptere og lære av partneren din personlighet, men det er noen egenskaper som, avhengig av din karakter som kvinne, du bare ikke kan leve med.
  5. Identifiser hva du leter etter i et forhold. Å være ærlig med deg selv er den eneste måten å oppnå det du leter etter. En god venn av meg er en del av styret katalogen av et svært viktig selskap. Hun erkjenner at hun ikke har tid til å tilbringe i et intimt forhold. Hun ønsker bare noen for sin fritid. En annen venn av meg fortalte meg: "Jeg leter etter en far for mine barn" og en annen sa: "Jeg vil ha en som tar meg ut av virksomheten markedet (slik at hun kan slutte å jobbe) og la oss meg nyte hans kapitalavkastning. " Selv om disse tilnærmingene er kaldere, det er det de ønsker, og det er greit for dem.
  6. Snakk med din faktiske kjæreste. Når du har fulgt trinnene som er nevnt før, nå er du klar til å møte virkeligheten med kjæresten din. Snakk med ham på en ærlig måte og forklare hva som skjer i ditt sinn og ditt hjerte. Det er du som ikke er fornøyd, og det er du som ønsker noe annet i livet ditt. Vær så snill, aldri tror det er den andres skyld. Hvis du har lidd i det faktiske forholdet, er det fordi du har tillatt det, så du behøver aldri klandre din partner.
  7. Starte ditt nye liv som "tilgjengelig." Hvordan føles det å være singel igjen? Kanskje litt rart. Noen av dere vil ikke liker ordet "tilgjengelig", men jenter, er du fri til å lete etter mannen du vil nå. Begynner å gå ut med venner igjen, nyte fester, middager, lunsjer, arrangementer, teater, osv. Du trenger bare å gjøre alle de aktivitetene du liker og denne gangen vil du vite hva du ønsker fra din neste kjæreste. Du vil begynne å lære å gjenkjenne i menns holdninger de som du liker best.

Hvorfor er jeg regissere denne artikkelen mot kvinner? Fordi vår rolle i samfunnet har ført oss til å tenke at vi må være den perfekte modellen av kone, kjæreste og mor for bare én mann, og at vårt hovedmål er å konstruere en sterk familie. Det er riktig at vi må være sterk for å gi det beste til våre barn og folk vi liker, men vi har rett til å lete etter lykke også. Menn er allerede forventet å gjøre dette. Det er som en innebygd rett har de alltid hatt, og jeg er ikke å kritisere eller si at det er ikke greit. Egentlig har ethvert menneske rett til å lete etter sin egen lykke, prøver ikke å såre følelser underveis og ber om tilgivelse når de gjør. Men husk at det er greit å holde fremover og kjemper for det du tror i. Aldri glemme romantikken, som er det som gjør oss drømmer, å føle disse sommerfugler i magene våre og å leve livet den beste måten vi kan. Glem aldri å være realistisk. Det er ingen perfeksjon på jorden, men du kan elske det livet du har, hater det eller endre det. Er du klar for å finne nye og forbedrede mannen?

Jeg anbefaler alltid å lytte til ditt hjerte veldig nøye. Husk at du alltid fortjener noe bedre.
Jeg anbefaler alltid å lytte til ditt hjerte veldig nøye. Husk at du alltid fortjener noe bedre.