E2y

Hvordan bygge en hund kennel betonggulv

Et betonggulv for en hund kennel vil være 3-1/2 "tykk samlet mix, og når du er ferdig betongen vil ha 1-5/8" diameter galvaniserte stolper langs ytterkanten for kennelen fekting og en gate.

Hvordan bygge en hund kennel betonggulv. Stake ut området med 12 "lange tre staver og en streng linje.
Hvordan bygge en hund kennel betonggulv. Stake ut området med 12 "lange tre staver og en streng linje.

Begynn med å legge grunnlaget området der betonggulvet vil bli plassert. Fjern alle gress, busker og noen store steinblokker fra området under bygningen pad. Glatt i området til en ensartet karakter.

Stake ut området med 12 "lange tre staver og en streng linje

Stake ut området med 12 "lange tre staver og en streng linje. Sett innsatsen på (4) hjørner av gulvarealet. Mål lengden og bredden mellom streng linje og være sikker på at snorledninger er dimensjonen av betong etasje pluss 1-1/2 "hver vei. Denne ekstra 1-1/2 "vil utgjøre bredden av skjemaet trelast. Stram streng linje og kjøre ytterligere 12" lang tre stakes hver 36 "hverandre langs begge sider og ender av gulvareal.

Neste bruke en byggevarer nivå for å etablere et nullpunkt på toppen av jorden puten og deretter foreta merker på innsatsen for å etablere høyden av toppen av betonggulvet. Denne høyden bør være 3-1/2 "over jorda pad.

Fest 2 "x 4" form trelast til innsiden av innsatsen med # 6 "duplex skjema negler, spikret gjennom innsatsen og inn i 2" x 4 ". Bruk en slegge eller tung hammer som en back up når du spikrer. Dette gjøres ved å holde ansiktet av klubbe mot ansiktet av skjemaet trelast når du kjører neglene gjennom innsatsen og dette tiltaket sikrer innsatsen stå fast i jorda.

Marker de beste kantene på formene for gate innlegg og gjerdestolper.
Marker de beste kantene på formene for gate innlegg og gjerdestolper.

Fylle eventuelle hulrom mellom bunnen av skjemaene og jordbunnen puten hjelp løs smuss. Fukt skjemaene og puten moderat til sete fylle smuss og staver.

Marker de beste kantene på formene for gate innlegg og gjerdestolper

Marker de beste kantene på formene for gate innlegg og gjerdestolper. Gjerdestolper bør ikke være mer enn 8 'fra hverandre og en standard port for en kennel er 36 "bred. Sørg for å tillate ytterligere bredde for gate hengsler. Grav en 12" dyp x 4 "diameter hull inne i former og 2" fra kanten av formen på hver av innlegget steder. Ha porten og gjerdestolper klare til installering etter at betongen har blitt strømmet. Stolpene må være et minimum av 8 'i lengde og 1-5/8 "i diameter.

Deretter plasserer 3 # stål armeringsjern forsterkning på puten i en 16 "x 16" grid konfigurasjon. Sted betong avstandsklosser under armeringsstål rutenettet for å sikre stål ikke kommer i kontakt jorda. Fukt puten og plassere betong mens området og former er fremdeles er fuktig. Float den ferske betongen med en lang håndtak tre sparkel.

Lage et merke på 12 "fra slutten av hver av gjerdet og porten innlegg. Installer gjerdet og gate innlegg med en trekloss for å beskytte toppen av innleggene og en klubbe å kjøre dem på plass til merket. Trowel og ferdig betong til en lys sopelime tekstur for å beskytte mot å skli og likevel tillate for enkel vask ned.