E2y

Hvordan bygge en billig katt leilighet

Det er noen enkle og effektive måter å bygge en katt leilighet

Det er noen enkle og effektive måter å bygge en katt leiligheten. Hvis du følger disse trinnene vil du være i stand til å bygge en katt leiligheten for bare noen få dollar i forsyninger. Du må gå til din lokale reparasjon butikken eller den lokale Oppussing butikken for å kjøpe forsyninger. Når du kommer hjem vil du ønsker å ha alle forsyninger lagt ut før du begynner å sørge for at du har alle dine forsyninger. Når du har dobbelt sjekket alt du vil ønske å flytte på trinn én.

Forsyninger som trengs er:

Hvordan bygge en billig katt leilighet. Det er noen enkle og effektive måter å bygge en katt leilighet.
Hvordan bygge en billig katt leilighet. Det er noen enkle og effektive måter å bygge en katt leilighet.

  • 3 stykker av 1/2 cm kryssfiner målt ut til å være 12 inches i diameter.
  • En stikksagen å kutte veden.
  • 5 stykker av 2x4x2 meter i lengde.
  • skruer
  • stift pistol
  • tepper.
  • 3 små 3 tommers blokker for støtte fra den midtre delen.

Trinn 1: Skjær kryssfiner i sirkler med en diameter på en fot

Trinn 1: Skjær kryssfiner i sirkler med en diameter på en fot. Dette vil være grunnlaget og slikt for katten din leilighet. Du må ha tre av disse kutt. En vil være øverst og ett er nederst og på midten går på plass i midten for å tillate for katten å ha en midtre seksjon. Når du har disse kuttet ut du må kutte et område ut som vil måle 4 inches med en dybde på 2 inches. Du må ha tre av disse åpninger, en på begge sider av sirkelen og en på baksiden.

Trinn 2: Du må skru 2x4x2 inn i bunnen og de beste sirkler. Når du har spre dem jevnt rundt sirklene. Dette vil være det området at pappen vil senere bli knyttet til. Dette vil være rammen av katten din leilighet.

Trinn 1: Skjær kryssfiner i sirkler med en diameter på en fot.
Trinn 1: Skjær kryssfiner i sirkler med en diameter på en fot.

Steg 3: Skru de små fire britiske tre blokker på boards halvveis mellom toppen og bunnen sirkler. Når du har gjort dette vil du trenger for å plassere de resterende sirkel i. Men før du legger det inn der du må kutte en del av sirkelen ut. Du må trekke de tre sider av et kvadrat fra en av sidene. Skjær den firkantede ut av ca 5 inches ut som vil tillate bilen nok plass til å komme opp på det andre nivået uten å faktisk gå ut og så inn etter å ha hoppet opp på andre nivå. Når du har gjort det så skru den inn i treklosser som du satt på plass.

Trinn 4: For å fortsette å arbeide med katten din leilighet må du ha en stor nok og solid nok stykke papp som vil gå hele veien rundt katten leiligheten. Når du har din papp du kommer til å trenge å måle den nøyaktige høyden på katt leiligheten så langt, og deretter kutte dette stykke papp til denne størrelsen. Når du har gjort dette vil du trenge å kutte to sirkler ute som vil tillate katten å komme inn og ut på begge nivåer. Du bør kutte disse sirklene til ca 6 inches i diameter. Du vil da trenge å feste papp til katten leiligheten rammen.

Trinn 5: Når du har festet papp du er da klar til å legge tepper til katten din leilighet. Du kan ringe den lokale teppe butikken og forklare dem at du bygger en katt leiligheten og trenger noen ekstra utklipp og de vil trolig heller gi dem til deg gratis eller for noen få dollar. Fest tepper med unntak av området av hullene. Du vil trenge å skjære en liten del av teppet for å tillate resten skal stiftes fra innsiden for å tillate ekstra støtte av katten hopper inn og ut. Overlapping på innsiden og deretter stifter og fortsette videre. Dekke hele leiligheten med tepper og når du er ferdig med tepper du nettopp har fullført katten din leilighet når du legger en liten mengde tepper til midten benk inne og stifte det ned.

Du har da nettopp opprettet en katt leiligheten for bare noen få dollar. Legg en leke hvis du ønsker eller dryss med catnip for katten din å nyte.