E2y

Hvordan bruke plentyoffish.com dating tjeneste

Folk som er ute etter kameratskap

Folk som er ute etter kameratskap, kjærlighet og glede bruke online dating sites. Det er alvorlige nettsteder for den ensomme slag, og det er slem nettsteder for folk som bare ønsker en god tid. Cupid er et populært datingside fordi det blander alvorlig med slem. Finne en sann kjærlighet på nettstedet eller finne en one night stand. Hvis du er ute etter noen av disse eller begge deler, da har du kommet til rett sted. Her er en rask tutorial på hvordan du bruker denne spesielle dating tjeneste.

Hvordan bruke plentyoffish.com dating tjeneste. Redigere cupid profil.
Hvordan bruke plentyoffish.com dating tjeneste. Redigere cupid profil.

  • Logge på Cupid nettsted. Lær og bli vant til nettstedet grensesnitt. På hjemmesiden, vil det være en boks hvor du kan bli med som nytt medlem eller logg på som en retur medlem. Hvis du er ny på dette, lag en ny konto først. Tenk på et unikt brukernavn og passord for kontoen din. Du må ta med personlig informasjon som kjønn, fødselsdato, land og etnisitet når du registrerer deg for en konto. Du trenger en gyldig e-postadresse i tillegg. For å fullføre prosessen, godtar vilkårene og betingelsene i området.
  • Redigere Cupid profil. Velg et bilde som forteller noe om din personlighet. Det vil hjelpe deg å finne en match. Oppgi dine hobbyer, og dating kategori du er for tiden interessert i. Det kan være lang sikt, bare henge ut, dating, eller intimitet. Sørg for å inkludere detaljert informasjon om deg selv som dine interesser, hobbyer og favoritter, noe som gjør at alle som ser profilen din å vite mer om deg.
  • Ta kjemi test. Denne undersøkelsen vil måle fem dimensjoner av din personlighet, som er viktig i byggingen av romantikk. I denne testen, vil selvtillit, familie orientering, selvkontroll, åpenhet / sosial avhengighet, og easygoingness testes. Nettstedet vil generere mulige datoen passer basert på dine statistikker.
  • Ta forholdet behovsvurdering eksamen. Den vil avgjøre, i detalj, hva du må gjøre for å effektivt finne en ønsket forhold. Vurderingen vil også gi deg riktig veiledning til å praktisere sensuren.
  • Sett din vurdering i test. Du får konkrete handlingsplaner og skreddersydde veiledning basert på dine undersøkelser. Handlingsplaner og veiledning disposisjon spesielle emner og spørsmål som du kan utforske med en sannsynlig partner for å avgjøre om dere begge passer sammen.
  • Bla gjennom og finn sannsynlige fremtidige partnere. Du vil se folk på nettet i thumbnail profilbilder på hovedsiden. Klikk på en person som du ønsker å vise. Den grunnleggende informasjonen du vil se inkluderer personens byen, astrologiske tegn, høyde, alder, forhold, røyker status, etnisitet, kroppstype, religion og kjemi. Nedenfor det vil du være i stand til å se mer informasjon om henne som det hun søker etter, hvis hun drikker, hennes sivilstand og yrke. Hennes intensjon i å bli med området og hennes forhold historie er også inkludert. Det er også et essay som skildrer hennes intensjoner og seg selv bedre. Profilen til hennes foretrukne første date er også inkludert for å hjelpe deg forestille hva slags person hun er. Det er viktig slik at du og din potensielle romantikk kan avgjøre om det er behov for en annen dato eller ikke.
    Send en melding til den personen du er interessert i. Sjekk meldingen før du sender den. Du trenger å skrive en melding som vil interessere henne for å få et svar.


Hvis det lykkes

Hvis det lykkes, vil personen svare deg. Og, det kan godt være starten på en gryende romanse. Derfra kan du fortsette korrespondanse og kanskje sette opp første date.