E2y

Hvordan bruke Ønskekvist å finne den perfekte kamerat

Og du trodde at Ønskekvist ble brukt bare for å finne vann

Og du trodde at Ønskekvist ble brukt bare for å finne vann? Du tar feil. "Vitenskapen" bak Ønskekvist er egentlig ikke så sjokkerende, som Ønskekvist er egentlig praksisen med å utnytte en persons intuitiv evne - og ja, alle av oss har denne medfødte intuisjon. Samvittighet, intuisjon, moralsk kompass, og mors instinkt - en persons intuitiv evne kalles av mange forskjellige ting, og kommer i ulike former, men essensen av dowsing er der. Vi er medfødt rustet til å vite hva som er bra og dårlig for oss.

Ønskekvist er heller ikke egentlig en fremmed eller en sjokkerende idé

Ønskekvist er heller ikke egentlig en fremmed eller en sjokkerende idé. Folk har prøvd å koble på mange måter, på måter utover det som regnes konvensjonelle. For eksempel, folk stole på astrologi, horoskop profiler, tarotkort og liker å finne kameratene. Folk bruker også rubrikkannonser, internett og chatterom for å få kontakt med folk som de aldri har sett, hørt og møtt. Hvor forskjellig rart er det å bruke sin intuisjon (Ønskekvist) i å finne en make? Ikke så langt er det?

  • Du kan ganske enkelt bruke kroppen for dowsing men for de som ikke er trent og opplært til å tolke kroppens subtile tiltak, er det anbefales at du bruker typiske dowsing instrumenter som L-stenger og pendler for å hjelpe deg. Du sinn og kropp vil kanalisere de intuitive evner i en Ønskekvist verktøyet. Disse verktøyene vil hjelpe foredle og tolke kroppens svar på spørsmål. Som du allerede vet, formidler kroppen seg selv i de mest subtile av bevegelser. Instrumentene vil tjene som megafoner til kroppens signaler. Her er hvordan du bruker Ønskekvist å finne den perfekte make.
  • For å forberede seg dowsing prosessen, må du være stress gratis og hydrert. Få en lang natts søvn og drikke rekke anbefalte glass per dag.
  • For å komme i harmoni med ditt sinn, kropp og ånd, slappe av deg selv og komme inn i riktig tankesett ved å gjøre noen dype pusteøvelser. Unngå eventuelle eksterne distraksjoner. Et tips som mange yogier gjøre for å fokusere er fokusere alle der energier på chakra ligger i sentrum av pannen. Tenk deg at livskraften er sentrert der.
  • Når kroppen og sinnet er på en fredelig tilstand, ta pendel og hold den på tuppen av pekefingeren og tommelen og forsiktig svinge det. Gjøre det kjent for universet at du søker svar ved å erklære: «Dette er min" klar "stilling."
  • Ja posisjon. For å indikere et "ja" svar, svinge pendelen rett frem og bort fra deg. Gjøre det kjent for universet som det er din "ja" svar ved å erklære: «Dette er min 'Ja' svar."
  • Ingen posisjon. For å indikere et "nei" svar, svinge pendelen til venstre i en 90 graders vinkel. Igjen, erklærer til universet at dette er din "nei" svar.
  • Sving pendelen et par ganger og gjentatte responsen til de respektive bevegelser. Ditt sinn vil plukke opp disse mønstrene / korrelasjoner og vil svare på spørsmål med den respektive pendelbevegelse.
  • Stille de riktige spørsmålene. Å stille spørsmål er like viktig som Ønskekvist teknikken er å stille de riktige spørsmålene. Vær konkret og gjør ikke rom for feiltolkning når du ber dine spørsmål. Sinnet fungerer på mystiske måter, og har et enormt pool av informasjon. Sinnet prosesser spørsmål og svar veldig bokstavelig så vær veldig forsiktig med hvordan du frase dine spørsmål. Eksempel på en dårlig spørsmål er: "Er Jasper den?" En bedre formulert spørsmål ville være: "Kan Jasper gi meg med emosjonell støtte?"


Øve litt før kroppen reagerer deretter

Hvordan bruke Ønskekvist å finne den perfekte kamerat. Du kan ganske enkelt bruke kroppen for dowsing men for de som ikke er trent og opplært til å tolke kroppens subtile tiltak, er det anbefales at du bruker typiske dowsing instrumenter som L-stenger og pendler for å hjelpe deg.
Hvordan bruke Ønskekvist å finne den perfekte kamerat. Du kan ganske enkelt bruke kroppen for dowsing men for de som ikke er trent og opplært til å tolke kroppens subtile tiltak, er det anbefales at du bruker typiske dowsing instrumenter som L-stenger og pendler for å hjelpe deg.

Øve litt før kroppen reagerer deretter. Du kan søke på nettet om hvordan du kan forbedre frasering dine spørsmål for dowsing og om hvordan du kan forbedre din åndelige, mentale og emosjonelle forbindelse med kroppen din. Lykke til! Stol på instinktene dine!