E2y

Hvordan bruke en brude register suksess for bryllup gaver

Hvis du skal gifte deg, er en brude register en må ha. Det er en praktisk måte å la gjestene vet hva du ønsker og trenger.

Hvordan bruke en brude register suksess for bryllup gaver. Kontroller at du setter riktig informasjon.
Hvordan bruke en brude register suksess for bryllup gaver. Kontroller at du setter riktig informasjon.

Når du bruker en brude registret, må du være smart om det. Her er hvordan du kan lykkes med å bruke tjenesten for bryllup gaver til den store dagen.

  • Meld deg tidlig. Ikke vent til for sent å melde seg for brude register elementer. Hvis du venter noen uker før bryllupet, kan mange gjester allerede har kjøpt noe for deg. Det er best at du registrerer deg på omtrent samme tid sende deg ut invitasjoner, slik at du kan inkludere registret melding kortet sammen med invitasjonene. Men husk at hvis du bryllup faller på en endring av sesongen, kan mange av elementene være i salg eller kan være utsolgt fra lager av gang gjester kommer inn for å kjøpe.
  • Kontroller at du setter riktig informasjon. Angi hvor du vil gavene skal sendes til i tilfelle folk bestemmer seg for å sende sine gaver til deg. Vil det være til brudens hjem, brudgommens eller felles hjem som du vil snart bli å dele? Hvis du har noen endringer, for eksempel nye kontaktnummer eller du har flyttet, la butikken vite med en gang. Du ønsker ikke dine gaver tapt i posten fordi det ble sendt til feil adresse.
  • Velg butikken nøye. Mange butikker tilbyr en Bridal registret. Det kan være lurt å velge en eller to butikker for å imøtekomme til en rekke priser områder og smak. Noen butikker har kanskje ikke grener tilgjengelige i nabolaget av dine gjester. Du trenger ikke å vurdere også hva som er praktisk for dem. Velg et register som har en online tilstedeværelse for å gi gjestene muligheten fra shopping hjemme.
  • Velge elementer fra et bredt prisklasse. Ikke vær redd for å sette det flatskjerm-TV. Du vet aldri hvem som vil få det for deg. Men du bør også sette elementene i mellomklassen samt et par rimelige elementer for å gi gjestene et bredt utvalg av varer.
  • Velg en rekke elementer. Et annet triks for å ha en vellykket register er å velge et bredt utvalg av varer. Jo flere elementer dine gjester kan velge mellom, jo ​​bedre sjansene dine for at du får den. Tenk på alle de tingene du trenger for å innrede hele hjemmet. Du kan selv ønsker å inkludere et verktøy kit og noen få andre praktiske elementer. Hvis du har kjørt ut av elementer, kan du angi at du også kan bli gitt kontanter eller et gavekort.
  • Velg hva du ønsker og trenger. Hvis du vil at gjestene å kjøpe deg elementene, må du ikke velge elementer som er svært upraktisk eller er også over toppen. Velge elementer som du faktisk trenger og ønsker rundt i hjemmet ditt.
  • Ikke glem å inkludere registret kortet i invitasjonene. Det er viktig å la gjestene vet at du er registrert. Inkluder et register kortet sammen med invitasjonene. Du kan også skrive ned på bryllupet nettstedet navnene på butikker som du er registrert på.


Når du har fullført registret prosessen

Når du har fullført registret prosessen, det er et spørsmål om tid før bryllupet gaver begynner å ankomme. Sørg for å takke hver gjest for dagens mottatt. Dra nytte av bryllupet registret. Hvis du bruker den riktig, kan du med hell få alle gavene du ønsker når du starter ditt nye liv sammen.