E2y

Hvordan bruke de riktige godbiter å trene hunden din

Å ha en hund er en fantastisk ting å legge til ekstra glede og kjærlighet i ditt hjem-denne erfaringen kan selv gjort mer fantastisk hvis du er i stand til å trene hunden din! Trening hunden din å gjøre grunnleggende triks og følge grunnleggende kommandoene er ikke bare tilfredsstillende, er det også noe både menneske og hund kan være stolt av!

En av de beste måtene å trene hunden din bruker positiv forsterkning - som behandler. Alle hunder elsker mat, spesielt en som er deres spesielle favoritt! Bruke godbiter bør ikke bli sett på som en form for bestikkelse. Det er rett og slett en belønning for en godt utført jobb! Selv vi mennesker elsker en god behandling når vi har oppnådd noe. Det er dusinvis av varianter i hundemat der ute så får den rette behandling kan hjelpe deg å oppnå dine mål raskere.

  • Observere sine favoritter. Hunden din, akkurat som deg, har vanligvis spesielle smaker og behandler som han spesielt liker. Bruke sin favoritt som din trening godbit kan være en stor hjelp siden du allerede vet at han liker det. Hvis du ikke er sikker på hvilken hans favoritt er, kan du kjøpe sampler størrelser av flere typer utholdende kjeks eller godbiter (din lokale pet-butikk eller dagligvarebutikk bør ha en rekke tilgjengelig) og observere hvilke som gjør hunden din den lykkeligste. Et godt tips er å velge flere av hans favoritter og gjøre disse spesifikke trening behandler. Denne måten, vet han at han får det bestemt behandler under treningsøkten, og vil begynne å sette seg selv i treningsmodus raskere.
  • Velge konsistens, størrelse og smak. Høyre doggie behandler for trening bør være noe som er mer på det myke og chewy side. Hvis det er for tøft, vil hunden tilbringe en gang tygde det opp noe som kan gjøre treningen gå tregere. Eller verre, vil han miste interessen for den tiden det tok å spise godbit! Likeledes bør størrelsen av behandler også være liten. Det bør være noe som kan spise i en rask slurk. Det samme problemet oppstår hvis størrelsen er for stor fordi hunden vil bruke for mye tid å måtte spise godbit. En annen ting å vurdere er smaken. Siden disse skal bli sett på som spesiell mat de bare få under trening og ved god oppførsel, bør smaken av godbiten være ganske sterk. Behandler som er spesielt velsmakende og sterkt luktende er stor! Ikke glem å blande den opp enten så hunden ikke blir lei av smaken (spesielt hvis han du forutse lange treningsøkter for flere triks).
  • Ikke overfeed ham! Husk at disse godbitene er ikke din hverdag hundemat så sørg for at du ikke overfôring ham med godbiter! Behandler er også vanligvis høyere i kalorier fordi de er sterkere i smak og aroma. Pass på at mengden av godbiter du gir ham under trening vil ikke gjøre ham få for mye vekt.

Med praksis og hunden din favoritt godbiter

Hvordan bruke de riktige godbiter å trene hunden din. Observere sine favoritter.
Hvordan bruke de riktige godbiter å trene hunden din. Observere sine favoritter.

Med praksis og hunden din favoritt godbiter, bør utholdende-trening være litt lettere (selvfølgelig det avhenger av temperament og hunden-type også). Må du bruke godbiter for alltid hvis du vil selv å gjøre triks? Ikke nødvendigvis - i tid, når hunden kjenner trikset, kan du fase ut de behandler og gi dem bare fra tid til annen.