E2y

Hvordan bli en bedre stepparent

Det blir mer og mer vanlig å gifte seg med noen med barn fra et tidligere forhold. Mens noen barn velkommen ideen om en andre forelder figur i sitt liv, andre er fortsatt vondt fra fraværet av sine tidligere overordnede. Å være en skikkelig stepparent til dem betyr å være i stand til å håndtere sin frustrasjon på deg, samt å introdusere ideen om nye folk i deres liv.

Slik kan du bli en bedre stepparent:

  • Spør naturlige foreldre om hvordan å vinne over sine barn. Hun vil ha en god ide om hva hennes barn er like og kan hjelpe deg langs prosessen med bonding med dem. Din nye ektefelle vil være en naturlig guide og din beste partner i å bygge opp den nye familien.
  • Forbedre på tålmodigheten. Godta at justering til blandet familie er treg arbeid, som psykologisk beskyttelse mot muligheten for at du kan forsvinne fra sine liv, også. Unngå å straffe eller irettesette dem uten kunnskap fra foreldre. Ikke ta sin negative atferd personlig, da de kan trolig være å uttrykke sine frustrasjoner om deres nye og uønsket situasjon.
  • Finne en felles plattform. Unngå å være en erstatning for den fraværende forelder. Begynn med ideen om at dere begge elsker naturlige foreldre og bør arbeide for å gjøre henne lykkelig. Jobbe med forholdet ditt derfra, finne felles interesse
  • Ta hensyn til stebarn din. Han skal gi ledetråder om hvordan å bli behandlet. Yngre barn vil ha en mer oppmerksomme forelder figur, mens ungdom vil ønske plass. Oppmuntre sine atferd av aksept til den nye virkeligheten. Ungdommene er lettest å bånd med, ikke å ha noen konsepter eller sosiale sanksjoner av tap eller blandede familier. Den innsatsen du putter inn bonding med stebarn din tidligst vil betale høyere utbytte som tiden går videre.
  • Husk å opptre som voksen. Stebarn kan vise raserianfall, begå kriminelle atferd eller vise åpen fiendtlighet for å bryte deg ned. Ikke mist hodet kaldt eller opptre som et barn selv. Tenk på det som trening for de senere stadier av forholdet. Finn positive måter å takle. Skritt tilbake hvis han nekter å dele prestasjoner med deg.
  • Nyt litt alene tid med ham. Tidlig forholdet roller mellom stepparent og barn er definert primært med sitt forhold til den naturlige foreldre. Ved å tilbringe tid sammen, vil et forhold utvikle seg mellom de to, uten å måtte ty til tredjepart.
  • Bli medlem av en stepparent støtte gruppen. Andre steforeldre er også sliter med sine nye roller, og har dannet grupper for å støtte hverandres innsats. Gruppe samhandling kan gjøre underverker på å lindre stress samt finne løsninger for spesifikke problemer. Du kan også delta i online støttegrupper for en større, hvis mindre intime bonding med andre steforeldre over hele landet.

Hvordan bli en bedre stepparent. Spør naturlige foreldre om hvordan å vinne over sine barn.
Hvordan bli en bedre stepparent. Spør naturlige foreldre om hvordan å vinne over sine barn.

Å være en stepparent er vanskelig arbeid, og ingenting er garantert til tross for din beste innsats. Ta styrke fra din ektefelle og forplikte seg til denne krevende virksomhet for hennes skyld.