E2y

Hvordan be for ikke-tradisjonelle bryllup gaver

Om å gifte seg? Gratulerer

Om å gifte seg? Gratulerer! Selv om et bryllup vil gjerne ringe for mye forberedelser og oppmerksomhet til detaljer, selvfølgelig en stor del av det er ser frem til store ting fremover. Det er ditt nye liv i ekteskapelig lykke og bygge en ny fremtid sammen med kjærligheten til livet ditt. Og selvfølgelig, presenterer bryllupet! Som bruden eller brudgommen, selvfølgelig vil du være i sentrum av oppmerksomheten under bryllupet dagen, og alle dine slektninger og kjære er alle be om at du ville ha et godt liv fremover. Det ville sikkert være å glede sitt å bidra til lykke løpet av den dagen, så det kommer ikke til å bli vanskelig jobb for deg å be om spesielle gaver som vil hjelpe deg og din nye mann eller ny kone komme i gang med ditt nye liv sammen.

Hvordan be for ikke-tradisjonelle bryllup gaver. Bestem hva din definisjon er av ikke-tradisjonelle bryllup gaver.
Hvordan be for ikke-tradisjonelle bryllup gaver. Bestem hva din definisjon er av ikke-tradisjonelle bryllup gaver.

Hva om dine spesielle interesser er mot ikke-tradisjonelle bryllup gaver? Hvordan ville du be dine gjester for slike gaver? Ikke noe problem! Her er noen tips for å hjelpe deg ut:

  1. Bestem hva din definisjon er av ikke-tradisjonelle bryllup gaver. Noen eksempler på disse gavene kan omfatte donasjoner til ditt valg av veldedighet, gavekort og kontanter. Du kan lage et bryllup blogg med bilder og informasjon, og du kan diskret informere gjestene om valg av gaver på en side av bloggen din. Hvis du heller vil de bidra til din favoritt veldedighet i stedet for å gi deg materielle ting, for eksempel, kan du legge ut informasjon og bilder av dette veldedighet og oppmuntre dem til å hjelpe til. Inkludere adressen til din blogg eller nettside i bryllupet invitasjonen.
  2. Ha en brude register. Du trenger ikke å formelt inkludere denne informasjonen i bryllupet invitasjonen (mange etikette eksperter fordømme denne praksisen), men du kan la gjestene vet om dette subtilt mens du bekrefter sin tilstedeværelse over telefonen. Det er bedre hvis du har en venn gjøre denne bekreftelsen for deg, akkurat som kjendiser har sine ledere gjør alle sine rotete forhandlinger for dem. For eksempel, din venn sier ting som "Forresten, hvis du lurer på hva presentere å gi dem, kan du ta kontakt med sine brude register, de er registrert på --- Bare for å hjelpe deg.". Subtilitet er nøkkelen.
  3. Eller du kan angi denne informasjonen på en liten del av kortet inni bryllupet invitasjonen. Det viktige her er å frase denne forespørselen smakfullt og indirekte. For eksempel: Hvis du trenger penger fordi du og din snart-å-være ektefelle flytter til en annen stat for å etablere et nytt hjem der, kan du setningen din forespørsel slik: "Vi er snart å bli flyttet til (staten ); godt wishers er velkommen til å hjelpe oss ta fatt i vårt nye liv sammen ". Denne forespørselen kan være ledsaget av et bilde av dere to ser mot horisonten, på den stigende solen.

Det du har det

Det du har det! Dette er bare noen enkle måter å be om utradisjonelle bryllup gaver. Selvfølgelig er det fortsatt svært viktig at du setter pris på hva gaven dine gjester vil gi deg, og å sende dem en takk brev å la dem vite av takknemlighet. Lykke til, og her til et lykkelig bryllup og en enda lykkeligere ekteskap!