E2y

Hvordan avgjøre om å servere alkohol i et bryllup

Når du er i ferd med å ha bryllupet

Når du er i ferd med å ha bryllupet ditt, er det definitivt tonnevis av beslutninger som du må gjøre: fargen på blomstene, antall gjester, åstedet for mottak, og så videre. En viktig faktor om å ta avgjørelser handler ikke bare om å vurdere alle faktorer for å sikre at du gjør det beste, det er også viktig at du holder deg til din beslutning også. Hvis du tillater deg selv å nøle om hver eneste beslutning du gjør, vil du bare gå gale! Det er ditt bryllup tross alt, og din smak og preferanser bør selvsagt skinne gjennom. Med det blir sagt, her er noen faktorer å vurdere å hjelpe deg å avgjøre om du skal servere alkohol i bryllupet ditt:

  • Tenk gjestene. Er det gjester som av en eller annen grunn, ville være verre hvis du serverer alkohol under bryllupet ditt? Noen kjente eksempler er de som er alkoholikere og de som arbeider for å holde av alkohol. Tenk på det: hvis du serverer alkohol du måtte møte muligheten for å måtte forholde seg til fylliker i bryllupet ditt.
  • Vurdere budsjettet. Hvis du arbeider med et stramt budsjett, er det best at du kutte ut unødvendige elementer rett på utbruddet, og alkohol er en av dem. Du kan avgjøre denne saken ved å enten tilby en svært begrenset tilførsel av alkohol (bare med henblikk på å ha en toast) eller ved å tilby alternativer som for eksempel ulike juice og brus. Du kan også vurdere å ha en cash bar, hvor gjestene kan kjøpe vin og alkoholholdige drikker på egen regning.
  • Tenk på tidspunktet for bryllupet. Hvis du har en dag bryllup, er det bedre å tjene lette drikker som juice og Farris i stedet for alkohol. Nøkkelen er å tjene masse forskjellige alternativer av drikkevarer for å tilfredsstille dine gjesters ulike smaker. Du kan også tjene morsomme blandinger av alkoholfrie drikkevarer for cocktails som Virgin Daiquiri, Shirley Temple, Piña Colada og punch.
  • Konsentrer deg om underholdning. Tross alt, dine gjester virkelig tildelte tid og krefter på å delta på bryllupet, så det er bare riktig at du igjen utøve innsats for å sørge for at de føler seg velkommen og underholdt hele tiden. Du kan planlegge for dans under bryllupet, eller hvis du føler deg så tilbøyelig, noen spill, også. Bare husk at alkohol ikke er et krav å ha en god tid.
  • Vurdere å informere dine gjester om tilgjengeligheten (eller ikke-tilgjengelighet) av alkoholholdige drikkevarer. Du kan inkludere denne informasjonen i bryllupet invitasjon, formulert noe sånt som "Bare alkoholfrie drikkevarer blir servert". Selv om dette ikke er helt nødvendig, minst dine gjester vil være i stand til å vite hva du kan forvente på forhånd.


Ditt bryllup bør alle om feiring av kjærlighet

Hvordan avgjøre om å servere alkohol i et bryllup. Tenk på tidspunktet for bryllupet.
Hvordan avgjøre om å servere alkohol i et bryllup. Tenk på tidspunktet for bryllupet.

Ditt bryllup bør alle om feiring av kjærlighet, og spørsmålet om servering drikker bør ikke akkurat være den viktigste prioritet. Når du har gjort beslutningen om å enten tjene eller ikke serverer alkohol, hold deg til det og gå videre til neste detalj for å vurdere. Husk: dine gjester vil nyte anledningen uavhengig av drikkevarer å bli servert, fordi tross alt, hvis du elsker dem nok til å ønske dem til å dele dine spesielle dagen, er alt som teller deres tilstedeværelse i bryllupet ditt. Lykke til, og håper dette hjalp!