E2y

Hvordan alltid gi populære, unike bursdag gaver

Hvis du noen gang har opplevd å gjøre en person virkelig begeistret om en gave som du ga ham, så du kan vite hva en naturlig høy denne følelsen kan gi. Hvis du ønsker å få rykte for å være en fantastisk gave giver, her er noen ideer som kan hjelpe deg ut:

  • Planlegge, planlegge, planlegge. Først av alt, bør du holde en journal av ulike gave ideer som slår deg i løpet av en gitt dag. Du kan liste ned noe som en venn av deg casually nevnt til deg: "Dette høres merkelig, men jeg virkelig elsker frosker," eller "Jeg kunne virkelig bruke en ny leppestift." Skrive ned disse ideene vil hjelpe deg i idédugnad for den perfekte gave til en spesiell venn. Gi en utstoppet Kermit dukke til din venn som liker frosker, og få en leppestift i helt riktig farge til din venn som trenger en. Du vil sikkert elske overrasket utseende som de gir deg fordi du klarte å huske at spesiell detalj om dem.
  • Tenk personlige elementer. En av de tingene som en person elsker å se er hennes eget navn pyntet på noe. Det er derfor personlige elementer aldri gå ut av stilen. Få noe enkelt og praktisk, som såpe med din venns initialer monogram på det, personlig brevpapir, og du kan selv gi personlige M & M sjokolade! Sjekk ut denne nettsiden for å bestille.
  • Bli inspirert av fortiden. Du kan vurdere å gi elementer som ville hjelpe vennene dine ser tilbake på tiåret som var. Hvis vennen din ble født på 80-tallet, for eksempel, kan du gi søte minner som Smurfene utstoppet leketøy eller en Super Mario Brothers T-skjorte. Det unike med dette er at disse elementene er ikke så helt vanlig nå til dags, men de ville umiddelbart føler en følelse av nostalgi ved å åpne sine gaver og se elementer som ville minne dem om barndommen deres.
  • Bruk bilder. Hvis du har et noe begrenset budsjett, hvorfor ikke lage gavene selv? Her er et flott forslag: lage en kalender med bilder av deg og din venn. Går alle ut på kreativitet faktor: du kan notere ned små notater på ulike hjørner av kalender (som bibelvers eller inspirerende sitater) og inneholde datoer å huske på de aktuelle rutene. Den store tingen er, kan Internett forsyne deg med blanke kalendere som du bare har å dekorere. Verktøy som Microsoft Word og Publisher er også der for å gjøre prosjektet måte enklere. Du trenger ikke ha bilder av din venn? Gå til hennes Facebook-konto og lagre sine bilder der! Easy.
  • Kjøp morsomme gaver. Alle elsker en god latter, og hvis mottakeren var en morsom mann / kvinne selv, ville hun sikkert sette pris på en liten gag gave. Gå til nyhet butikker og på nettet for noen ideer. For eksempel kan du kjøpe en kvadrattomme av land i noen stat i Europa (klikk her ), bæsj såpe, og listen fortsetter.

Husk

Hvordan alltid gi populære, unike bursdag gaver. Planlegge, planlegge, planlegge.
Hvordan alltid gi populære, unike bursdag gaver. Planlegge, planlegge, planlegge.

Husk at for en person å virkelig sette pris på den gaven som du gir ham, bør du alltid ta sine interesser i betraktning. Det vil ta litt innsats, men du vil sikkert få et rykte som en fantastisk gave & ndashgiver. Å gi virkelig er bedre enn å få!