E2y

Hvordan å vedta en pensjonert forskning katt

Mange misliker ideen om å bruke dyr for å hjelpe forskning

Mange misliker ideen om å bruke dyr for å hjelpe forskningen. På grunn av bekymring, har forskningsinstitusjoner vært mer forsiktig og human i behandling av dyr som de bruker i sin forskning. Faktisk har de utviklet en ordning slik at folk kan vedta dyr som en gang ble brukt i forskning. De fleste av disse pensjonerte forsøksdyr er katter. Hvis du er toying ideen om å vedta en pensjonert forskning katt, her er noen tips for å hjelpe deg i prosessen:

  • Finne en bestemt forskningssenter som bruker katter i sin forskning. Slik forskning sentrum tillater frivillige til å vedta katter som har blitt pensjonert fra sine forskningsprogrammer. Hvis du er i California området, kan du besøke Lyons Den Katteri. De tilbyr pensjonerte forskning katter for adopsjon etter at de har vært med UC-Davis. Du kan også besøke Adopt-a-Forskning Animal offisielle hjemmeside. Det kan gi deg direkte linker til noen av nettstedene dedikert i å la deg adoptere pensjonerte forsøksdyr. Koblingene også inneholde detaljert kontaktinformasjon om de dedikerte institusjoner og deres respektive adopsjon programmer.
  • Direkte komme i kontakt med forskningsinstitusjonen. Når du har etablert kontakt og signified din intensjon, må du kanskje vente en stund. Vanligvis er en ventetid satt. De får hundrevis av henvendelser og forespørsler daglig. Da trenger du for din tur. Det er også mer praktisk hvis du refererer til institusjonens offisielle hjemmeside først. Nettstedet kan gi deg en god forståelse av institusjonens adopsjon program. Du kan også legge inn forespørsel eller din henvendelse der.
  • Møt opp for et intervju. Forskningsinstitusjonen har for å avgjøre om du er faktisk egnet til å adoptere en pensjonert forskning katt. Du må formelt filen din søknad. I noen tilfeller kan du også bli bedt om å sende inn senere søknader til din lokale dyr ly eller et lokallag av en human samfunnet.
Under intervjuet, ikke bare svare på spørsmål. Benytt anledningen til å vite mer om forskriftene av adopsjon programmet. Hvis du er en første gang katteeier, spør råd om hvordan du kan riktig omsorg for en katt. Dette kan fungere godt for deg. Bortsett fra å vise interesse eller entusiasme, får du også hjelpe deg selv forberede seg oppgaven med å være en katteeier.
  • Forbered deg på å velkommen katten i ditt hjem. Katten din blir det nyeste medlemmet av familien din. Du bør være i stand til å gjøre det føles mer hjemme. Vanligvis gir forskningsinstitusjonen deg med grunnleggende informasjon om katten din - mat, leker, vaner. Det kan være lurt å hamstre noen av forsyninger som katten din trenger. La katten din til å gå gjennom prosessen med overgangen.

Ikke bekymre deg om tilstanden til katten din

Hvordan å vedta en pensjonert forskning katt. Finne en bestemt forskningssenter som bruker katter i sin forskning.
Hvordan å vedta en pensjonert forskning katt. Finne en bestemt forskningssenter som bruker katter i sin forskning.

Ikke bekymre deg om tilstanden til katten din. Du kan være trygg på at katten din er følelsesmessig og fysisk friske. Siden de trenger å bli behandlet humant av forskningsinstitusjonen, kan katten din bli så god som noen katt som du kan kjøpe eller få eller adoptere fra et annet sted.